(Last Updated On: August 11, 2018)

De ce jandarmii au agresat oamenii nevinovați?

Oreste Teodorescu: „Cele mai emoționante imagini, surprinse de fotoreporterii Mediafax…

Iubita, in scaun cu rotile încercând sa-și apere iubitul agresat fără motiv de niște jandarmi lipsiți de minima inteligenta socială..”

(Foto) Protest Diaspora.  Oreste Teodorescu: „Cele mai emoționante imagini ... Iubita, in scaun cu rotile încercând sa-și apere iubitul agresat fără motiv de niște jandarmi lipsiți de minima inteligenta socială..” 1 (Foto) Protest Diaspora.  Oreste Teodorescu: „Cele mai emoționante imagini ... Iubita, in scaun cu rotile încercând sa-și apere iubitul agresat fără motiv de niște jandarmi lipsiți de minima inteligenta socială..” 2

Luiza Ciortan Asa a fost aseara! Nu.i blamati pe ultrasi! Uitati.va si intelegeti ordinul clar dat de putere, acela de a dispersa manifestantii cu orice pret!

Vezi aici Video

Mihai Radu
4 minute ·
400 de civili raniti inseamna genocid . Toti cei raniti de jandarmi , ar face bine sa depuna plangere penala . Cei care au ordonat si executat ordinele care au condus la ranirea civililor , nu vor putea scapa de raspundere in fata legii . Acum sau mai tarziu , vor plati pentru violenta folosita impotriva oamenilor nevinovati .