(Last Updated On: August 11, 2018)

Românii răniți și bătuți de jandami își spun poveștile. În 2018, românii nevinovaâi sunt bătuți și gazați cu bestialitate.

Doru Oprea: „Asta au scos din mine la spitalul universitar după operația de azi noapte. Capacul unei grenade. Eram in fata cu prietenul meu Dragos Preda cand fara avertisment au inceput sa traga cu apă si grenade în noi. Am fugit dar am simtit ceva in picior si daca nu era el sa ma ajute nu stiu cum ajungeam la salvare.

(Foto) Protest Diaspora.  Doru Oprea: „Asta au scos din mine la spitalul universitar după operația de azi noapte... Am fugit dar am simtit ceva in picior si daca nu era el sa ma ajute nu stiu cum ajungeam la salvare....A fost haos... Langa mine au mai operat o fata, Luiza, ea are ceva rani pe picioare si arsuri.  A fost declansat...” 1 (Foto) Protest Diaspora.  Doru Oprea: „Asta au scos din mine la spitalul universitar după operația de azi noapte... Am fugit dar am simtit ceva in picior si daca nu era el sa ma ajute nu stiu cum ajungeam la salvare....A fost haos... Langa mine au mai operat o fata, Luiza, ea are ceva rani pe picioare si arsuri.  A fost declansat...” 2

A fost haos. Multumesc Dragos pentru tot și le multumesc tuturor cadrelor medicale care m-au ajutat si doctorilor care m-au operat. Langa mine au mai operat o fata, Luiza, ea are ceva rani pe picioare si arsuri.

A fost declansat codul rosu azi noapte pe spitale”.

Laurentiu Theodoru: „Unul din bunii mei prieteni, vechi camarad pe frontul luptei pentru apărarea democrației, Doru Oprea, a fost aseară rănit grav de jandarmi și operat la spital. 

Absolut nimic nu justifică excesul de zel și parada grotescă de forță brută pe care le-au făcut aseară jandarmii în București.
Sute de mii oameni manifestează pașnic împotrivă unei guvernări incompetente, penale și criminale de 20 de luni zile. AJUNGE!

Dacă până acum am râs și am făcut mișto de toate gafele coaliției ce ne aburește de un an jumătate, dacă până acum am protestat tăcut împotriva celor care și-au propus să facă scăpați condamnații și penalii ce au furat din banul public, de azi nu vă mai iertăm.
Azi toată ROMÂNIA iese în stradă! 


Libertatea și democrația sunt doar la un pas de a fi pierdute!
PSD – GAME OVER!”