(Last Updated On: August 11, 2018)

Inexplicabil de ce jandarmii au început să lovească în oamenii nevinovați. Erau niște oameni pașnici care protestau și plecau la casele lor.

Andreea Udrea: „Wow, citesc acum ce s a intamplat la miting, mi a povestit si sor-mea care a fost acolo si sunt socata, nu imi vine sa cred in ce hal am ajuns! Jandarmeria e la cheremul unui condamnat penal si a uneia, care intr un stat normal, n ar fi ajuns niciodata, niciodata ministru de Interne!

Absolut mizerabil, sunt scarbita, ziua asta nu trebuie uitata, asa cum spera. Trebuie sa plece, nu mai pot fi tolerati, trebuie sa gasim o solutie si rapid”.

Vlad Mixich Asta e România mea. România oamenilor care îi apară cu sacrificiul lor direct şi personal chiar şi pe acei români cu care nu sunt de acord. România oamenilor curajoşi şi eroici în anonimatul lor.

(Foto) Protest Diaspora.  Andreea Udrea: „Wow, citesc acum ce s a intamplat la miting, mi a povestit si sor-mea care a fost acolo si sunt socata, nu imi vine sa cred in ce hal am ajuns! Jandarmeria e la cheremul unui condamnat penal si a uneia, care intr un stat normal, n ar fi ajuns niciodata, niciodata ...” 1

Imaginea asta e esența distilată a protestelor de vineri din Bucureşti. Ce vedeți sunt doi jandarmi care, după ce au dat ore în şir cu gaze în mijlocul mulțimii paşnice, sunt apărați, sunt practic îmbrățişați, chiar de cei pe care i-au gazat. Sunt apărați împotriva unor huligani dezlănțuiți la ordinele cine ştie cărui potentat dement de putere.

Am privit de zeci de ori imaginile astea şi mă taie până la roşu în suflet. Ăştia sunt Românii mei. Acei oameni dispuşi să apere cu sacrificiul lor personal libertatea şi drepturile celorlalți; chiar şi atunci când ceilalți nu înțeleg că cinstea, şi bunul simț, şi libertatea nu au preț.

Arpinte Nicoleta Nu am crezut că am să ajung să mai văd așa ceva la 29 de ani de la Revoluție… Au murit oameni ca să trăim într-o țară liberă. În anul Centenarului, așa ceva… (Foto) Protest Diaspora.  Andreea Udrea: „Wow, citesc acum ce s a intamplat la miting, mi a povestit si sor-mea care a fost acolo si sunt socata, nu imi vine sa cred in ce hal am ajuns! Jandarmeria e la cheremul unui condamnat penal si a uneia, care intr un stat normal, n ar fi ajuns niciodata, niciodata ...” 2☹️(Foto) Protest Diaspora.  Andreea Udrea: „Wow, citesc acum ce s a intamplat la miting, mi a povestit si sor-mea care a fost acolo si sunt socata, nu imi vine sa cred in ce hal am ajuns! Jandarmeria e la cheremul unui condamnat penal si a uneia, care intr un stat normal, n ar fi ajuns niciodata, niciodata ...” 3😡

(Foto) Protest Diaspora.  Andreea Udrea: „Wow, citesc acum ce s a intamplat la miting, mi a povestit si sor-mea care a fost acolo si sunt socata, nu imi vine sa cred in ce hal am ajuns! Jandarmeria e la cheremul unui condamnat penal si a uneia, care intr un stat normal, n ar fi ajuns niciodata, niciodata ...” 4 (Foto) Protest Diaspora.  Andreea Udrea: „Wow, citesc acum ce s a intamplat la miting, mi a povestit si sor-mea care a fost acolo si sunt socata, nu imi vine sa cred in ce hal am ajuns! Jandarmeria e la cheremul unui condamnat penal si a uneia, care intr un stat normal, n ar fi ajuns niciodata, niciodata ...” 5 (Foto) Protest Diaspora.  Andreea Udrea: „Wow, citesc acum ce s a intamplat la miting, mi a povestit si sor-mea care a fost acolo si sunt socata, nu imi vine sa cred in ce hal am ajuns! Jandarmeria e la cheremul unui condamnat penal si a uneia, care intr un stat normal, n ar fi ajuns niciodata, niciodata ...” 6

Alina Mihai Am fost un protestatar pasnic, eu si toti cei din jurul meu. Atat cat a durat protestul, am stat foarte departe de cordonul jandarmilor,neintelegand de ce aruncau incontinuu cu gaze in noi. Azi am vazut la tv ca au fost violente intre protestatari si jandarmi. De ce nu au izolat acele violente asa cum au facut-o pana acum, asa cum sunt antrenati sa o faca? Aseara am fost martora unui abuz! Dupa aceasta seara lunga, m-ati facut mai puternica. Iti multumesc Romanie ptr inca o lectie!

NU PLECAM!
REZISTAM!
Ii rog insistent pe cei care comenteaza pe seama celor vazute la televizor, pe cei care au stat tolaniti la televizor in timp ce eu nu puteam respira pentru ei, sa se abtina! Mai scutiti-ma cu pretextele. Tara are nevoie de noi toti, UNITI!Voi unde sunteti, nu traiti in mizerie ca si noi?
Aaaaa…. rog simpatizantii PSD sa iasa din lista mea de prieteni.
A devenit personal!
NU PLECAM!