(Last Updated On: August 10, 2018)

În Piața Victoriei din București, au avut loc confruntări între jandarmi și protestatari. În total, până la ora 19.00, 76 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care trei jandarmi.

Sebastian Duma: „N-am mai inhalat atâtea gaze de când eram în armată și făceam aplicații în condiții reale, de râzboi. Parcă aud și acum avertismentul comandantului de pluton: atențiune, gaze!

Aici, în fața guvernului României, nu te mai avertizează nimeni. Le iei direct în față.

Mulțumim, Liviu Dragnea!
Mulțumim, Călin Anton Popescu Tăriceanu!
Mama voastră de mafioți…”

Iulian Comanescu Deocamdată s-a terminat cu îmbrâncelile, lumea e pe chill, la microfon un nene zice că a fost 22 de ani polițist în State și nu hoț, și nici curva. Imaginile sunt de acum câteva (zeci de) minute.

(Foto) Actualizare protest Diaspora. Sebastian Duma: „N-am mai inhalat atâtea gaze de când eram în armată și făceam aplicații în condiții reale, de râzboi. Parcă aud și acum avertismentul comandantului de pluton: atențiune, gaze!  Aici, în fața guvernului României, nu te mai avertizează nimeni. Le iei direct în față.  Mulțumim ...” 1 (Foto) Actualizare protest Diaspora. Sebastian Duma: „N-am mai inhalat atâtea gaze de când eram în armată și făceam aplicații în condiții reale, de râzboi. Parcă aud și acum avertismentul comandantului de pluton: atențiune, gaze!  Aici, în fața guvernului României, nu te mai avertizează nimeni. Le iei direct în față.  Mulțumim ...” 2 (Foto) Actualizare protest Diaspora. Sebastian Duma: „N-am mai inhalat atâtea gaze de când eram în armată și făceam aplicații în condiții reale, de râzboi. Parcă aud și acum avertismentul comandantului de pluton: atențiune, gaze!  Aici, în fața guvernului României, nu te mai avertizează nimeni. Le iei direct în față.  Mulțumim ...” 3 (Foto) Actualizare protest Diaspora. Sebastian Duma: „N-am mai inhalat atâtea gaze de când eram în armată și făceam aplicații în condiții reale, de râzboi. Parcă aud și acum avertismentul comandantului de pluton: atențiune, gaze!  Aici, în fața guvernului României, nu te mai avertizează nimeni. Le iei direct în față.  Mulțumim ...” 4

Revenim cu detalii!