(Foto) Actualizare Protest Diaspora. Gaze în mulțime, imagini dramatice! Oana D. Botezatu: „Am fugit plângând din Piața Victoriei. Au dat cu gaz din belșug. Mirosul puternic a ajuns până la oamenii care stăteau în față la Mega. Cei care aveau copii au alergat pe Buzești. La fel am făcut și noi. #faraviolenta”

(Last Updated On: August 10, 2018)

Foarte multe persoane au căzut victime gazelor lacrimogene date de jandarmi în mulțimea din Piața Victoriei. Și copiii au fost afectați

Oana D. Botezatu: „Am fugit plângând din Piața Victoriei. Au dat cu gaz din belșug. Mirosul puternic a ajuns până la oamenii care stăteau în față la Mega. Cei care aveau copii au alergat pe Buzești. La fel am făcut și noi. #faraviolenta”

Ionut Razvan TufiseanuAu dat iar cu gaze altcv nu stiu

Anca Stroescu Gaze lacrimogene in Piața Victoriei, tineri care suferă farar nici o vina! Nu știam până acum ce înseamnă asta. Bine că sunt un pic ajutați !

Moise Guran Miros ilariant in stânga guvernului. O doamnă în vârstă mă roagă să le transmit jandarmilor să nu mai dea degeaba cu gaze. Mulțimea s-a retras mai spre Buzești.

Bogdan Tilea Dupa ce jandarmii au dat cu gaze.

Aurel Mugurel Stoicescu La nici cinci minute după ce-am făcut fotografia jandarmii au dispersat protestatari cu gaze lacrimogene…..

rezistăm#rusinerușinesăvăfie#

Octav Dragan Cu gaze în protestatari. București, Piața Victoriei, 10 august 2018. Foto:Octav Dragan

Gerard Mihai Noi cu drapele, ei cu gaze lacrimogene!

Revenim cu detalii!