(Last Updated On: August 9, 2018)

Victorie importantă pentru Simona Halep la turneul de la Montreal, joi seara, după un meci de 3 ore și 17 minute, care a început joi dimineața. Meciul a fost întrerupt din cauza ploiii. Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova 7-6, 4-6, 7-5|

Numărul 1 WTA nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se recupera, pentru că va juca ultimul meci al zilei cu Venus Williams, cea care a eliminat-o în turul al doilea pe Sorana Cîrstea (7-6, 6-4).
FELCIITĂRI! Simona Halep, victorie la Montreal. „ Sunt puțin 'moartă' în momentul ăsta. ...” 1

La finalul primului meci pe care l-a jucat după participarea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Simona a acuzat oboseala și accidentarea care a făcut-o să apeleze la ajutorul medicului înaintea setului decisiv cu Pavlyuchenkova. “Sunt puțin ‘moartă'”, a spus Halep, zâmbind, înainte să mulțumească publicului pentru susținerea care a motivat-o să continue, în ciuda durerilor.

Liderul ierarhiei mondiale a tenisului feminin a avut cuvinte superbe despre Venus Williams (38 de ani), despre care a spus că este o mare campioană și în fața căreia se așteaptă să aibă un meci greu, mai ales că turneul se desfășoară pe suprafață hard.

“Mă simt puțin obosită, ca să fiu sinceră. A fost un meci extraordinar, o luptă teribilă. Ea a jucat incredibil și a luptat până la capăt, a fost dificil. Am câștigat și sunt foarte fericită că am putut lupta până la final. Cu siguranță, cu o astfel de susținere e imposibil să renunț! Vă mulțumesc!”, a spus Simona Halep, la finalul meciului câștigat cu Anastasia Pavlyuchenkova, potrivit Digi Sport.

“Nu am idee cum mă voi recupera. Sunt puțin ‘moartă’ în momentul ăsta. a trecut mult timp de la ultimul meci pe care l-am jucat, la Wimbledon. Voi face tot posibilul să mă recuperez și să lupt în meciul următor. (n.r. Venus Williams) E o campioană și întotdeauna e greu să joci împotriva ei. E și mai greu pe hard, dar voi încerca să mă bucur de timpul petrecut pe teren și de o atmosferă frumoasă, din nou”, a adăugat numărul 1 WTA.