(Last Updated On: August 11, 2018)

Se va prăbuși Liviu Dragnea în urma violențelor de vineri seara? Sau va ignora, ca de obicei, situația și el va continua „lupta cu statul paralel” în timp ce jandarmii gazează oameni nevinovați?

Dan Turturica: „Nu credeam că protestul de azi va clătina regimul Dragnea. Asta am scris și în ultimul editorial. Însă, scenele halucinante la care asistăm acum sugerează că s-ar putea să asistăm la ultimele zile ale actualei puteri.

Dan Turturica: „Nu credeam că protestul de azi va clătina regimul Dragnea. Asta am scris și în ultimul editorial. Însă, scenele halucinante la care asistăm acum sugerează că s-ar putea să asistăm la ultimele zile ale actualei puteri.  Dacă ar fi lăsat oamenii să ...” 1

Dacă ar fi lăsat oamenii să-și strige frustrarea, mâine ar fi fost o zi ca toate celelalte de când PSD-ALDE au câștigat puterea. O zi de resemnare. Una în care ne-am fi bucurat că a fost un protest masiv dar în care am fi concluzionat, din nou, că nu va schimba nimic.

Tot ce face Jandarmeria în aceste clipe, executând ordinele partidului-stat nu mai lasă altă opțiune oamenilor normali decât să continue protestele. Mâine nu va mai fi o zi de resemnare! Și nici poimâine! Oricât de neverosimil părea în urmă cu câteva ore, în această noapte ar putea începe căderea regimului Dragnea. Se pare că de ce s-a temut nu va scăpa. A semănat vânt, va culege furtună”.

Lucian Mindruta: „Jandarmeria a iesit azi sa explice ca actiunile sale au fost defensive si ca nu au putut izola grupurile de instigatori, care erau bine organizate. Doua probleme am aici: de cand sunt grupurile de jigodii mai bine organizate decat niste militari de cariera?

Si doi, am auzit formula “ne vom apara camarazii cu riscul vietii”.

Doar camarazii merita? Dar oamenii pasnici care va platesc salariile nu merita asa un mare efort?

In rest, cu toate informarile pe care le aveau, inteleg ca stiu doar de 33 de instigatori, cu doar 8 dosare penale.

Practic, nu avem nicio informatie clara despte acesti instigatori. Galerii, interlopi? Cine i-a comandat?

Va e frica sa cercetati mai departe sau ce?

Va e frica sa aflati cine i-a tocmit pe cei care au venit sa va bata?”