(Last Updated On: August 16, 2018)

Vitejii bărbați din Jandarmerie și-au abandonat colega în fața huliganilor. Niciun jandarm nu a avut curajul să o salveze, a fost salvată de protestatri. Maiorul Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției din Piața Victoriei, din 10 august, susține, referitor la femeia jandarm agresată de mai multe persoane, că făcea parte dintr-un dispozitiv de rezervă care se îndrepta către un dispozitiv de polițiști încercuit de mai multe persoane agresive, informează stiripesurse.ro. De asemenea, acesta a precizat ca femeia nu isi mai aminteste cum a cazut.

Sebastian Lazaroiu: „Fata nu își mai aduce aminte de ce a căzut la un moment dat, nu știe dacă a fost lovită sau s-a împiedicat. Ea s-a dezechilibrat, colegul ei s-a dus să o ridice. Colegii lor au realizat imediat, au făcut niște binoame, se apărau unul pe celalalt.”

Cum au abandonat-o vitejii bărbați din Jandarmerie pe femeia-jandarm. Sebastian Lazaroiu: „  Așa ne minte unul din șefuleții cu pensii mari care au coordonat eroica bătălie de la Girafă.  Dar pe imaginile filmate se vede altceva. Aiurea, binoame. Binoame de cadril, poate.  Plutonul de jandarmi trece ...” 1

Așa ne minte unul din șefuleții cu pensii mari care au coordonat eroica bătălie de la Girafă.

Dar pe imaginile filmate se vede altceva. Aiurea, binoame. Binoame de cadril, poate.

Plutonul de jandarmi trece impasibil (poate că și chiuiau un cântecel), precum o grămăjoară de trupeți dezertori, in vreme ce-și pierduseră colegii în mulțime ca pe niște brelocuri.

Au trecut minute bune până când micul pâlc în retragere a observat că lipseșe ceva. S-au căutat prin buzunare – normal, să nu le fi furat careva pensia aia mare-, s-au scărpinat pe sub căști, s-au numărat de două ori, au strigat prezent, după care și-au continuat marșul în pasul gânsacului abțiguit de vișine din damigeană, cântând fals, dar din tot sufletul, “Hai leliță-n deal la vie”…”