(Last Updated On: August 10, 2018)

Maria Grapini i-a jignit pe românii din Diaspora, făcându-i proști cu certificat. Cei de la USR au luat treaba în „serios” și au reclamat-o la Consiliul Naționa de Combatere a Discriminării. Mai mult, au început să emită chiar „certificate de proști”.

Shere Marinescu : „Nu, nu suntem proști, suntem prost administrați, prost guvernați, prost conduși. Dacă vreți să o enervați cu adevărat pe Grapini și să ne ajutați să batem PSD, donați oricât către USR la usr.ro/doneaza.

Au apărut „certificatele de prost” la sugestia europarlamentarului Maria Grapini. Shere Marinescu : „Nu, nu suntem proști, suntem prost administrați, prost guvernați, prost conduși. Dacă vreți să o enervați cu adevărat pe Grapini și să ne ajutați să ...” 1

Cu un printscreen al donației aici în comments, vă facem și certificat.

Ne vedem în Piața Victoriei”

Într-o postare făcută pe Facebook, europarlamentarul Maria Grapini îi jignește pe românii din diaspora care vin în țară pentru protestul de mâine.

 

Au apărut „certificatele de prost” la sugestia europarlamentarului Maria Grapini. Shere Marinescu : „Nu, nu suntem proști, suntem prost administrați, prost guvernați, prost conduși. Dacă vreți să o enervați cu adevărat pe Grapini și să ne ajutați să ...” 2

“Informam diasporenii ca taxa de prost se plateste la sediul USR. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting!” – este mesajul din postarea distribuita online de europarlamentar.

Ulterior, Grapini le-a urat noapte buna fanilor din social media, dar nu inainte de a le spune ca le multumeste romanilor care nu se lasa “atrasi in tot felul de diversiuni”.

“Inainte de a va ura noapte buna, avand in vedere contextul, doresc sa multumesc romanilor din diaspora care muncesc cinstit si fac onoare Romaniei si care nu se lasa atrasi in tot felul de diversiuni. M-as bucura sa inteleaga si cei care doresc schimbarea guvernului prin violenta ca exista o cale democratica – votul!”, a mai notat europarlamentarul pe Facebook.

Au apărut „certificatele de prost” la sugestia europarlamentarului Maria Grapini. Shere Marinescu : „Nu, nu suntem proști, suntem prost administrați, prost guvernați, prost conduși. Dacă vreți să o enervați cu adevărat pe Grapini și să ne ajutați să ...” 3

La cateva ora dupa ce a distribuit postarea, Grapini a sters-o de pe Facebook, intrucat mai multi internauti i-au reprosat faptul ca jigneste romanii.