(Last Updated On: August 10, 2018)

Tot mai mulți români reclamă faptul că jandarmii dau cu gaze lacrimogene nejustificat. O agresivitate de neconceput din partea forțelor de ordine.

Mihaela Elena Ivan: „Eu şi mulți ca mine ne-am ascuns de gaze într-un bar, paralizată de frică m-am aşezat la o masă a unui cuplu ce serveşte vin şi face politiă molcom!

La 10 m distanță e iadul pe pământ, aici e muzică chill, WiFi, vin şi aer condiționat!

Actualizare Protest Diaspora. Mihaela Elena Ivan: „Eu şi mulți ca mine ne-am ascuns de gaze într-un bar, paralizată de frică m-am aşezat la o masă a unui cuplu ce serveşte vin şi face politiă molcom! La 10 m distanță e iadul pe pământ, aici e muzică chill, WiFi, vin şi aer condiționat! 2 Românii atât de diferite! Diktatura lui ...” 1

Octav Dragan Cu gaze în protestatari. București, Piața Victoriei, 10 august 2018. Foto:Octav Dragan

2 Românii atât de diferite!
Diktatura lui Draqnea a început!
Jandarmeria apără hoția, provoacă, abuzează!”

Anca VasileMetroul nu mai opreste in statia Piata Victoriei, “din ordinul conducerii Metrorex”. La statia Aviatorilor s-a repetat anuntul. Multi au coborat nemultumiti, au huiduit si au strigat deja celebrul indemn “Mu** Psd!” La care conductorul, in boxe, cu usor regret: Imi pare rau, n-am nicio vina eu!

La Universitate, acelasi conductor “Stimati calatori, imi cer scuze personal ca n-am fost lasat sa opresc la Victoriei. Probabil c-a-nviat Ceausescu.”

Cosette Chichirău Nu pot intra Live din Piața Victoriei pentru ca nu am semnal destul de puternic. Dar au fost câteva scene incendiare, jandarmii au dat cu gaze lacrimogene si au pornit tunul de apa..
Mihai PolițeanuValuri de gaze. Se da nediscriminatoriu