(Last Updated On: August 11, 2018)

Pe baza imaginilor filmate în timpul protestelor, Poliția a reușit să-i găsească pe doi dintre agresorii femeii jandarm, bătută cu bestialitate. Jandarmii care au gazat și bătut cu bestialitate oameni neviunovați vor fi, probabil, medaliați.

Unul dintre bărbați, cel în tricou verde, a fost prins înainte să fugă din țară. El a fost ridicat de acasă, potrivit Antena 3, preluat de DCnews.
Actualizare femeia jandarm bătută. 3 agresori au fost prinși de Poliție! 1
Un al doilea agresor a fost ridicat de pe stradă, el era în drum spre proteste.

Al treilea agresor s-a predat singur la Poliție.

Ștefania a fost crunt bătută, fiind apărată de Cristian, colegul său, cu propriul scut. Cu toate acestea, bătăușii au lovit-o cu pumnii și picioarele, deși i-au smuls casca și au văzut că este femeie-jandarm.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, espre femeia jandarm: „Nu are o ruptură de coloană cervicală. Este bine, s-a ridicat din paţ a comunicat. Aşteaptă să meargă la serviciu. Dar ea este foarte bine fizic. Mie nu mi-a venit să cred.
Mă aşteptam la cu totul şi cu totul altceva. Am stat de vorbă şi cu cei doi colegi ai ei, apoi cu o domnişoară de 29 de ani care are o plagă la picior. Din fericire, şi ea este bine. Apoi cu un băiat de 37 de ani care avea un cartuş sau proiectil în picior. Şi l-a extras singur, dar sunt bine”.