(Last Updated On: August 17, 2018)

Un român a încins spiritele pe Facebook după ce a scris o postare pe Facebook în care povestea cum 3 jandarmi ar fi fost umiliți într-un magazin Lidl.

Mircea Petrescu: „Azi la Lidl…Am intrat să cumpăr pâine.În spatele meu, 3 jandarmi, probabil voiau sa cumpere ceva de dulce. În fața mea,un domn la vreo 30 de ani,care cum i-a vazut și-a ridicat imediat amândouă mâinile în aer.

Actualizare. 3 Jandarmi NU au fost umiliți la Lidl! Mircea Petrescu: „Azi la Lidl...Am intrat să cumpăr pâine. În spatele meu, 3 jandarmi, probabil voiau sa cumpere ceva de dulce. În fața mea, un domn la vreo 30 de ani, care cum i-a vazut și-a ridicat imediat amândouă mâinile în aer. Ca la un semnal,toți cei de pe culoar am ridicat instant mâinile sus! LINIȘTE TOTALĂ! S-au uitat unii la altii si au...” 1

(foto arhiva)

Ca la un semnal,toți cei de pe culoar am ridicat instant mâinile sus!LINIȘTE TOTALĂ! S-au uitat unii la altii si au ieșit cu capetele plecate în aplauzele noastre furtunoase!
M..e PSD!
……………………………………………………………………………………..
L.E Întrucât această postare a încins spiritele peste măsură și din dorința de a nu supăra sau deranja pe cineva,vă aduc la cunoștință că aceasta este în totalitate rodul imaginației mele. Nu doresc răul nimănui și nici nu doresc să incit la nesupunere civică sau alte bazaconii care mi-au umplut feed-ul.

Pentru cei curioși,mama mea e moartă de 10 ani,iar după cum bine au sesizat unii dintre dvs,tata s-a prăpădit de cancer(pentru celelalte urări primite n-am corespondent,iar loc în frigider pentru altele,n-am).

S-a vrut o postare haioasă,dar se pare că mai e drum lung până când vom realiza că nenea Iancu avea dreptate.30 de ani nu sunt suficienți pentru a stabiliza societatea,iar cei care ar trebui s-o facă,n-o fac.

Sper ca ambele tabere formate cu această ocazie să nu se supere pe mine și să încerce să-și imagineze cum ar fi fost DACĂ…Restul nu contează!Vă mulțumesc tuturor”.