(Last Updated On: August 9, 2018)

Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei de fotbal a României spune că Mihaela Buzărnescu va lua o pauză de cel puțin două săptămâni.

„Am văzut și eu imaginile cu Mihaela. Se pare că e leziune de ligament anterior. Așa presupun după ultima mișcare făcută cu glezna. Asta înseamnă că va sta departe de teren două săptămâni. Nu pare ceva grav. E expresia voinței această fată. Nu cred că e vorba de o accidentare gravă.
Accidentare Mihaela Buzărnescu. Ce spune Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei de fotbal a României. „Am văzut și eu imaginile cu Mihaela. Se pare că e ...” 1

În funcție de investigațiile de azi se va stabili un diagnostic corect. Ruperea fibrelor reprezintă o durere atroce. Asta explică urletele ei de aseară. Eu încă n-am apucat să vorbesc cu ea. Ea a venit la mine la cabinet când avea probleme cu umărul și cu genunchi. Îi știu problemele”, a declarat Pompiliu Popescu la Digi Sport.

‘Pompi’ o consultă Mihaela Buzărnescu de fiecare dată când vine în țară.

În cazul în care va lipsi două săptămâni, Mihaela va rata turneele de la Cincinnati și New Haven, dar va putea evolua la US Open (27 august – 9 septembrie).