(Last Updated On: August 12, 2018)

Poliția a anunțat că a reținut doi bărbați pentru că ar fi bătut femeia jandarm despre care șefii ei au spus că se afla aproape în comă, lucru infirmat de medici.

Cei doi huligani care au fost reţinuţi de autorităţi, pe motiv că au bătut crunt o jandarmeriţă la protestele din 10 august, ar fi membri ai galeriei FCSB, susține adevarul.ro. preluat de Realitatea Tv.

Surpriză! Cine sunt huliganii care au bătut jandarmerița! Actualizare. Au fost arestați pentru 30 de zile 1

Ionuţ Cojoacă (30 de ani) şi Claudiu Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, ar fi ultraşi din nucleul galeriei FCSB, susține sursa citată.
Pe de altă parte, GSP susține că cei doi ar face parte din galeria CSA Steaua.

În urma audierilor de aseară, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi, pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ionuţ Liviu Cojoacă şi Claudiu Andrei Dobre urmează să fie duşi la Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe zeci de persoane au fost audiate până la această oră în dosarul deschis după agresarea jandarmeriţei. Audierile sunt făcute de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Ștefania, femeia jandarm de 23 de ani bătută în Piața Victoriei, nu a suferit nicio fractură a coloanei cervicale, dar a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului.

Pistolul furat nu a fost deocamdată recuperat

Actualizare

Judecătorii de la Judecătoria Sectorului 1 au aprobat, duminică seara, cererea procurorilor militari de arestare preventivăpentru 30 de zile a celor două persoane reţinute în cazul agresării femeii jandarm din Piaţa Victoriei, de vineri seara, informează stiripesurse.ro.