(Last Updated On: August 9, 2018)

Coloana din Diaspora a intrat astăzi în țară și a mers prin Cluj, Targu-Mures si Brasov. Acum se indreapta spre protestul de la Bucuresti.

Mario Mocan Brasovul este in strada si vine cu noi la Bucuresti , tot mai multi si mai multi !!! (Video) Coloana din Diaspora a trecut prin Cluj, Targu-Mures si Brasov. Acum se indreapta spre Bucuresti 1

(Video) Coloana din Diaspora a trecut prin Cluj, Targu-Mures si Brasov. Acum se indreapta spre Bucuresti 2 (Video) Coloana din Diaspora a trecut prin Cluj, Targu-Mures si Brasov. Acum se indreapta spre Bucuresti 3 (Video) Coloana din Diaspora a trecut prin Cluj, Targu-Mures si Brasov. Acum se indreapta spre Bucuresti 4

Vezi aici Video din Brasov:

Malin Bot Coloana venită din diaspora a ajuns și la Cluj. Alături de patrioții din Anglia au fost cei plecați din Oradea, dar și alții oameni onești veniți din capitala Ardealului.

Video din Cluj:

Motociclistii ploiesteni merg sa protesteze la Bucuresti
Civilizati, imbracati in negru, dar hotariti, toti motociclistii, iubitorii de libertate si dreptate care vor si inteleg importanta zilei de vineri, din Ploiesti sau din toata Prahova sa mergem la protest vineri la guvern.
Intalnirea langa benzinaria Petrom de vis a vis de Hipodrom la ora 17,
Asteptam o jumatate de ora si plecam.