(Last Updated On: August 9, 2018)

Diana Balas isi spune povestea tocmai din Australia. Este alături de cei care protestează vineri la București.

Pe grupul de Facebook Diaspora Europeana Diana Balas a scris: „Sunt 10 ani de cand vin in vizita….acasa. Nu cred ca exista trauma mai mare decat emigrarea (am citit asta intr-un studiu).

Protest Diaspora România. Diana Balas: Sunt 10 ani de cand vin in vizita....acasa. Nu cred ca exista trauma mai mare decat emigrarea. Sunt clipe in care, oricum ar sta corpul, sufletul ti-e in genunchi....Dar voi...stiti deja.   Nu am furat nimic, nu am cersit nimanui, nu am pacalit pe nimeni niciodata. Dar am fost la ...” 1
Sunt clipe in care, oricum ar sta corpul, sufletul ti-e in genunchi….Dar voi…stiti deja.

Nu am furat nimic, nu am cersit nimanui, nu am pacalit pe nimeni niciodata. Dar am fost la capatul lumii si inapoi, am reusit imposibilul si am invatat ca singurele bariere de netrecut sunt doar cele fixate de creier!

Copilul meu este mandru ca e roman. Chiar daca a crescut la 15000 km de tara natala! Vorbeste, gandeste si simte romaneste, iubeste vacantele in Romania si isi doreste sa nu mai fim tristi cand vorbim drspre tara noastra. Pentru ca merita asta, avem datoria sa spunem toti si tare AJUNGE!

Diana – Graphic Designer (calificare, experienta si reusite in Australia, continuarea povestii in Germania, inima – in Romania)”