(Last Updated On: August 17, 2018)

Duminica trecută, în timpul finalei de la Toronto, mai mulți români au strigat anti-PSD. Asta după ce cu câteva zile înainte mii de români au fost gazați bestial de Jandarmeria Română. La terminarea finalei, Simona Halep i-a certat, lucru ce i-a supărat pe unii dintre cei care se luptă cu PSD.

„Cosmin Cozma: „Pana duminica seara eram fan Halep! Eram. A facut politica pe terenul din Montreal… Da. Mutra ei dezgustata ca s a strigat contra PSD e un gest de partizanat politic.
Nu ma mir ca e prietena cu unul ca Tiriac care dintre un protestatar anti hotie si un praduitor de bugete ale țării, îl preferă pe prăduitor. Asa cum a declarat chiar el:
“Dintre un hot si un prost, il prefer pe hot!”

Simona Halep, pro-PSD?! Cosmin Cozma: „Pana duminica seara eram fan Halep! Eram. A facut politica pe terenul din Montreal... Da. Mutra ei dezgustata ca s a strigat contra PSD e un gest de partizanat politic. Nu ma mir ca e prietena cu unul ca Tiriac care ...” 1

Scriu aceste randuri cu narile inca usturandu-ma! Ca deh… proteste am vrut, proteste am primit. Si de proteste nu veti scapa!

Dar vai de țara asta si de oricine se mai crede in siguranta in ea. VAI DE VIITORUL APROPIAT AL NOSTRU IN PATRIA NOASTRA!
VA MAI CURGE SANGE.

Simona Halep nici n are habar ca vineri seara romanii ei , fanii ei, au fost gazati pe strazi pentru ca au cerut alt guvern.
Unul competent!

He-he Simona. He-he! “Make a photo” cu prim ministra He-he!
Simona bye…

Sa te mai.sustina Tiriac si cu Nastase!
Si daca poti puneti in loc de drapelul României, emblema psd! SAU DIRECT DRAPELUL UNIUNII SOVIETICE!

Ai zis ca nu faci politica! Dar duminica ai facut. Te ai postat de partea celor care iti ucid compatriotii pe strazi cu gaze cancerigene si prin cluburi cu focuri care izbucnesc in tavane cica ” de la o scanteie “!”

Vezi aici Video cu mesajul Simonei Halep:

Revenim cu detalii!