(Last Updated On: August 14, 2018)

Românii din Diaspora continuă să-și spună poveștile chiar dacă protestul din Piața Victoriei a trecut. Protestukl lor față de guvernanți continuă în fiecare zi.

Pe grupul de Facebook Diaspora Europeana,  Floriana Stanculescu: „Si in Spania ne prostituim la greu, numai ca in timpul liber mai lucram ca vigilanti de seguridad, ca sa nu ne plictisim, si ne-a facut vigilanti Ministerio Del Interior al Spaniei si am mai si jurat pe Constitutie, ca oameni responsabili”

Români Diaspora. Floriana Stanculescu: „Si in Spania ne prostituim la greu, numai ca in timpul liber mai lucram ca vigilanti de seguridad, ca sa nu ne plictisim, si ne-a facut vigilanti Ministerio Del Interior al Spaniei si am mai si jurat pe Constitutie, ca oameni responsabili” 1

Elena ChiracDe patru ani “hoa ta ” in ceramica , portelan …..Sunt mandra ca sunt ROMAN ,mandra ca Italia apreciaza ceea ce poate realiza un ROMAN !
Români Diaspora. Floriana Stanculescu: „Si in Spania ne prostituim la greu, numai ca in timpul liber mai lucram ca vigilanti de seguridad, ca sa nu ne plictisim, si ne-a facut vigilanti Ministerio Del Interior al Spaniei si am mai si jurat pe Constitutie, ca oameni responsabili” 2
Eny FilipSalutari tuturor! Si eu, tot cu “furatul” la Torino, de aproape 19 ani incercand sa fur cat mai mult intuneric din creierele bolnavilor mei de Alzheimer.
Români Diaspora. Floriana Stanculescu: „Si in Spania ne prostituim la greu, numai ca in timpul liber mai lucram ca vigilanti de seguridad, ca sa nu ne plictisim, si ne-a facut vigilanti Ministerio Del Interior al Spaniei si am mai si jurat pe Constitutie, ca oameni responsabili” 3
Cred ca cei ce ne conduc tara, sunt mai pierduti decat sarmanii mei pacienti. Bravo diaspora! Sunteti fantastici cu totii!
Am incredere in voi si in schimbare!
Loredana Mihaela Si eu la “furat ” in Italia…de 14 ani …de la ospatarita ..la responsabilă in mai multe activități…iar de 3 ani responsabilă in șantier naval …acolo unde sunt mii de români la furat …unde suntem foarte apreciati ca nație si meserie … cu respect …o “hoata ” din Italia …
Români Diaspora. Floriana Stanculescu: „Si in Spania ne prostituim la greu, numai ca in timpul liber mai lucram ca vigilanti de seguridad, ca sa nu ne plictisim, si ne-a facut vigilanti Ministerio Del Interior al Spaniei si am mai si jurat pe Constitutie, ca oameni responsabili” 4
Christina Soldan La o jumătate de an după revoluția la care am participat activ, m-am mutat pe lângă cercul polar în Suedia. Aici “fur” și eu cât pot neștiința elevilor de liceu învățându-i matematică, limba și literatura suedeză și web design și de câte ori vine momentul și câte ceva despre România.
Ca de exemplu prin proiecte ale Uniunii europene. Mă mai “tăvălesc” și cu liberalii prin campanii electorale pentru așazisa integrare și drepturile omului.
Din “curvăreală” autorizată și de stat și de Sf. biserică a rezultat și o fiică juristă, care printre altele a lucrat la ambasada Suediei în Bucureşti, fiind unul dintre contactele la drepturile omului și relații administrative dintre cele două țări.
Români Diaspora. Floriana Stanculescu: „Si in Spania ne prostituim la greu, numai ca in timpul liber mai lucram ca vigilanti de seguridad, ca sa nu ne plictisim, si ne-a facut vigilanti Ministerio Del Interior al Spaniei si am mai si jurat pe Constitutie, ca oameni responsabili” 5
Din bănuții câștigați mai ajut și rude prin țară și în primul rând pe măicuța mea. După aproape 30 de ani de “curvit” în Suedia aș “fura” cu drag ceva neștiință maternă într-o României la nivel european de cultură și civilizație.