(Last Updated On: August 12, 2018)

Polițiștii din București au arestat pentru 24 de ore doi bărbați pe care îi acuză că au lovit-o pe femeia jandarm. În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au audiat în total șase persoane bănuite că ar fi lovit-o pe femeia-jandarm în timpul protestului de vineri noapte.

Audierile s-au încheiat noaptea trecută, iar doi dintre suspecți, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, ambii din București, au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit Observator Tv.

Primele arestări în cazul femeii jandarm. Cristina Topescu: „Am nimerit iar peste imaginile cu femeia jandarm lovita cu salbaticie de nemernicii aia. De cate ori le vad, ma sufoc de revolta si dispret. Nu ma mai pot uita!!!” 1

Cei doi urmează să fie prezentați, astăzi, Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Cristina Topescu: „Am nimerit iar peste imaginile cu femeia jandarm lovita cu salbaticie de nemernicii aia. De cate ori le vad, ma sufoc de revolta si dispret. Nu ma mai pot uita!!!”

Procurorii au anunțat totuși că ancheta continuă pentru identificarea tuturor celor care au lovit-o fără milă pe femeia-jandarm.

Polițiștii, împreună cu jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție, au efecutat, ieri, mai multe percheziții în acest caz.

Unul dintre suspecți, identificat din clipurile video postate online și publicate de televiziuni, a fost săltat de mascați de acasă chiar în timp ce își strângea hainele în mai multe pungi de rafie pentru a pleca din țară.

Un alt tânăr a fost prins pe stradă, în timp ce se îndrepta către Piața Victoriei pentru a doua seară de protest.

Din fericire, starea de sănătate a tinerei în vârstă de 23 de ani care a fost bătută în Piața Victoriei este una bună. Ea a suferit mai multe traumatisme și leziuni, însă viața ei nu este pusă în pericol.

Potrivit unor surse, tânăra este foarte speriată și a stat de vorbă cu psihologii spitalului pentru a trece peste aceste moment.