(Last Updated On: July 17, 2018)

Antena 3 dă semnalul încheierii unei păci între Iohannis și PSD. După ce i-a cerut demsiia de vreo 7 ori, acum o invită la Cotroceni.
Premierul Viorica Dăncilă va merge mâine la Palatul Cotroceni pentru o întrevedere cu Klaus Iohannis, informează Antena3.  Iohannis ar fi vrut ca întâlnirea să aibă loc astăzi, dar din cauza programului încărcat al premierului cei doi se vor întâlni miercuri.

Bogdan Chiriac: „Mi-aș dori încheierea războiului româno-român. Mi-aș dori să fie o bună înțelegere între Președinte, Parlament și Guvern. E o anchetă în curs pentru Îmaltă Trădare. O mai suspendă, nu o mai suspendă?

Viorica Dăncilă se întâlnește cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni în plin scandal al Ordonanței de Urgență care-l poate scăpa pe Dragnea de condamnările penale! 1

Ar fi prea furmos să se încheie mâine războiul. Avem o speranță”.

O nouă ședință de guvern este programată pentru joi, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale. Nu este clar ce conține ordinea de zi și de ce actele normative nu pot fi aprobate în ședința de marți.

Guvernul se reunește în ședință azi în mod neobișnuit de la ora 14.00, pe fondul informațiilor referitoare la dorința liderului PSD, Liviu Dragnea, de a forța adoptarea unei OUG privind amnistia și grațierea. Dragnea a negat luni seara la Digi24 că ar exista un astfel de proiect, însă potrivit surselor G4Media.ro liderul PSD a trebuit să bată în retragere din cauza opoziției ALDE.