(Last Updated On: July 13, 2018)

Silvian-Emanuel Man, liderul studenţilor din anul III la Facultatea de Drept a Universităţii „Al. I. Cuza“ din Iaşi a transmis colegilor săi, la ceremonia de absolvire, să intre în istorie “ca luptători împotriva corupţiei”.

În cadrul unei ceremonii în care liderul studenţilor din anul III la Facultatea de Drept a primit „cheia succesului“ în calitate de reprezentant al promoţiei viitoare, Silvian-Emanuel Man a făcut o comparaţie între modul în care sunt percepuţi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi fosta şefă a DNA Laura Kodruţa Kövesi, scrie adevarul.ro.

(Video) Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, umilit în faţa studenţilor de la Facultatea de Drept din Iaşi „Să fiţi iubiţi şi aclamaţi cum a fost iubită şi aclamată doamna Kovesi săptămâna aceasta şi să nu intraţi în infamie, cum a intrat ...” 1

Silvian-Emanuel Man: „Succesul nu se măsoară după cât de departe veți ajunge în carieră, ci se măsoară după cum își vor aduce aminte oamenii de voi, în posteriate. De aceea, vă rog să intrați în istorie ca luptători împotriva corupției, minciunii și neadevărului, și să nu fiți carecumva părtași cu politicienii și cu infractorii. Să fiți iubiți și aclamați cum a fost iubită și aclamată doamna Kövesi săptămâna aceasta și să nu intrați în infamie, cum a intrat, din păcate, domnul Toader! Doamne, ajută! Adevărul va răzbi prin voi!


Acestea sunt cuvintele pe care le-am adresat astăzi colegilor din promoția 2014-2018 a Facultății de Drept din Iași, în cadrul ceremoniei lor de absolvire, unde am primit “cheia succesului” în calitate de reprezentant al promoției viitoare.
Oricât de mult și-ar dori unii să îngenuncheze statul de drept și să modifice legislația după bunul lor plac, batjocorind Centenarul și tradiția juridică românească, mă încăpățânez cu îndârjire, alături de colegii mei, să cred că Dragnea cu prietenii lui nu vor avea șanse de reușită!

Nu poți juca de partea proastă a istoriei și să scapi de răspundere!

Cum nici nu poți să îți pui știința juridică în serviciul unor infractori și să mai ai pretenția după să fii recunoscut ca respectabil profesor de drept și rector ales al celei mai vechi universități din țară.

Noi, studenții juriști, nu emigrăm. Rămânem pe baricade!

#ToaderTudorelnuneestimodel”

Silvian-Emanuel Man este reprezentantul studenţilor de la Facultatea de Drept în Senatul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Tudorel Toader este rectorul Universităţii „Cuza“, dar nu a ocupat efectiv această funcţie, deoarece a preluat mandatul de ministru, iar înainte şi-a finalizat mandatul la Curtea Constituţională.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!