(Last Updated On: July 9, 2018)

După meciul pierdut în turul al treilea de la Wimbledon, Simona Halep a fost criticată de Martina Navratilova.

Fosta mare tenismenă nu a fost de acord cu sportiva noastră care s-a plans de distanta de doar trei saptamani dintre Roland Garros si Wimbledon.
(Video) Explicațiile Simonei Halep au făcut-o pe marea jucătoare Martina Navratilova să dea cu capul de masă, după înfrângerea de la Wimbledon 1

“A avut trei saptamani… Inainte era doar o saptamana! Stiu ca e mai dificil acum si ca a jucat multe finale in ultima perioada si cu Romania, bla, bla, bla… Dar ai trei saptamani de pauza. Ia-ti una de pauza si apoi esti gata. Ar fi trebuit sa fie relaxata, nu asa nervoasa”, a spus Martina Navratilova, citată de ziare.com

Boris Becker a criticat-o si el, la randul lui, pe Simona Halep, care ii reproseaza ca a fost mai mult cu gandul la vacanta decat la Wimbledon.

“Desigur ca trebuie sa sarbatoresti o saptamana sau 10 zile, dar asta este Wimbledon! Trebuie sa fii gata pentru asta. Trebuie sa te pui intr-o pozitie astfel incat sa joci cel mai bun joc al tau. Ia-ti vacanta in august, nu in mijlocul lui iunie”, a adaugat si fostul mare tenismen neamt.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!