(Last Updated On: July 20, 2018)

Doi tineri au murit ieri după ce un șofer inconștient filma Live pe Facebook, nu era atent la drum. După atâtea accidente grave având ca și cauză Liveul pe Facebook mulți șoferi nu au învățat nimic.

Accidentul s-a petrecut joi seara pe E85, în judeţul Vrancea, doi tineri din localitatea Slobozia Bradului pierzându-şi viaţa după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, potrivit Romania Tv.

(Video) Doi tineri din România au murit, șoferul era LIVE pe Facebook!  Finalul transmisiei surprinde țipetele celor patru și momentul în care telefonul cade din impact 1
Accidentul s-a petrecut în zona Popasului Tâmboieşti. Şoferul, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un cap de pod. Toate cele patru persoane aflate în maşină au fost rănite, însă două dintre ele au fost declarate decedate la scurtă vreme după ce au fost duse la spitalul din Focşani.

Cei decedaţi sunt un tânăr de 18 ani, din Odobești, și celălalt minor 14 ani, din Slobozia Bradului, ambii pasageri. În același accident sunt diagnosticați ca fiind răniți ușor conducătorul auto de 19 ani și un minor de 17 ani, ambii din Slobozia Bradului.

Conducătorul auto a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed și al vitezei excesive.

La volanul mașinii adusă din Regatul Unit, cu postul de conducere pe partea dreaptă se afla un tânăr de 18 ani din Slobozia Bradului. În stânga lui, asigurându-se că ”aventura” lor este privită de cât mai mulți prieteni, transmitea live un altul. Totul avea să dureze puțin peste 1 minut. Conform transmisiei, 1minut și 33 de secunde. Finalul transmisiei surprinde țipetele celor patru și momentul în care telefonul cade din impact.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!