(Last Updated On: July 16, 2018)

Sperietură mare pentru pasagerii cursei Ryan Air, pe ruta Dublin (Irlanda) – Zadar (Croaţia), după ce avionul -a depresurizat. Totul s-a întâmplat, vineri după-amiază, în timp ce avionul Boeing 737 se afla la o altitudine de peste 10.000 de metri.

La un moment dat, avionul s-a depresurizat şi a coborât aproximativ 9.000 de metri în numai 10 minute, potrivit Observator Tv.

(Video) 33 de pasageri au ajuns la spital după ce un avion Ryan Air s-a depresurizat. „Poți vedea cât de speriați eram. Nimeni nu vorbește, nimeni nu se mișcă. Tăcere, doar tăcere”. Cursa Dublin (Irlanda) - Zadar (Croaţia) 1

Din cauza depresurizării şi a faptului că a coborât extrem de rapid într-un timp foarte scurt, pasagerii au suferit ameţeli puternice, iar unor dintre ei le-a curs sânge din urechi. 33 de pasageri au fost duși la spital.

Piloţii avionului au decis să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Frankfurt (Germania). Mărturiile pasagerilor au fost îngrozitoare, iar mulţi dintre ei au crezut că vor muri, notează ABC News.

“În momentul în care au căzut măştile de oxigen, toată lumea s-a speriat. Au început să ţipe şi să strige. Nu a fost făcut niciun anunţ cu privire la situaţia în care ne aflam. Am crezut că vom muri”, a declarat unul dintre pasageri.

Vezi aici Video:

Pasager: „Poți vedea cât de speriați eram. Nimeni nu vorbește, nimeni nu se mișcă. Tăcere, doar tăcere”.
You can see how terrified we were. No-one speaking, no-one moving. Silence and just silence.
Revenim cu detalii!