(Last Updated On: July 12, 2018)

După demiterea Laurei Codruța Kovesi, cei de la PSD și ALDE așteaptă cu nerăbdare „răsplata”: suspendarea din funcție a premierului Viorica Dăncilă. Probabil în luna august când lumea este în concediu.

Călin Popescu Tăriceanu a spus joi seara că mai mulți colegi de-ai săi se tem ca nu cumva Viorica Dăncilă să fie suspendată din funcția de premier.

Tăriceanu: „Dragă Viorica, mai sunt și tâmpiți, mai sunt și demenți ...  E bine să fim prudenți. Nu știm ce...” 1

”Colegii mei sunt îngrijorați și vorbesc despre o posibilă suspendare a premierului Dăncilă în legătură cu memorandumul. Eu i-aș fi zis: ”Dragă Viorica, nu ai cum sa le pui căluș la gură, nu ai cum să îi educi pe toți neaveniții din politică, mai sunt și tâmpiți, demenți”. E bine să fim prudenți. Nu știm ce se întâmplă. Pe fond nu e nimic ilegal”, a zis Tăriceanu la Antena 3, potrivit DCnews.ro.

Amintim că premierul Viorica Dăncilă a catalogat plângerea penală făcută împotriva sa de preşedintele PNL, Ludovic Orban, ca fiind “un act deplasat”, precizând că este convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere.

“Consider că este un act deplasat să faci plângere penală pentru înaltă trădare premierului României. Sunt convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere care este complet ruptă de realitate. Sunt însă îngrijorată de faptul că un politician român, liderul celui mai mare partid de opoziţie din România, a găsit nimerit să alăture înalta trădare de un act diplomatic prietenos cu Statul Israel. Acest lucru mă îngrijorează”, a declarat Dăncilă.

Ea a precizat că a observat că “s-a instituit instituţia denunţătorilor”.