(Last Updated On: July 12, 2018)

Aventura echipelor românești în competițiile europene începe astăzi cu meciul Viitorului. Echipa lui Hagi joacă astăzi de la ora 21:00, în deplasare cu Racing Luxembourg, meci transmis în direct de TVR.

Hagi a vorbit despre acest meci în cadrul unei conferințe de presă susținută înaintea acestui meci.

SUCCES! Viitorul joacă astăzi primul meci din Europa League, din acest sezon. Gheorghe Hagi și-a dezvăluit tactica înaintea debutului 1

“Și noi, și ei, ne dorim să trecem turul. Vom încerca să ne impunem jocul și să marcăm, chiar dacă jucăm în deplasare. Nimeni nu e favorit, ar fi o greșeală să credem asta. Suntem la început de sezon, este primul meci oficial și nu am ajuns la capacitate maximă.

Va fi echilibru, dar sper ca noi să fim mai buni. I-am analizat, defensiv trebuie să ne adaptăm, iar ofensiv să ne facem jocul.

Nu-i niciun secret, vom incepe cu Ianis, Mățan si Drăguș în față. Sunt trei jucători foarte tineri și foarte talentați. Obligația noastră este sa ne calificam, iar românii care vor veni la meci sa vadă spectacol și să se bucure la final”, a declarat Hagi, citat de gsp.ro.

“Regele” a fost completat de fiul său, Ianis, care e încrezător că echipa sa poate obține un rezultat favorabil în deplasarea din Luxemburg.

“Am avut o perioadă bună de pregatire, cu multe antrenamente și meciuri amicale și suntem gata pentru a începe sezonul cu dreptul. Meciurile europene sunt mereu dificile, cred că și cel de mâine va fi echilibrat, ne dorim să scoatem maximum și să plecăm acasă cu o victorie.

Dacă vor veni români din zonă să ne vadă, înseamnă că facem o treabă bună, jucăm un fotbal spectaculos și sper să-i facem fericiți”, a mărturisit Ianis Hagi.