(Last Updated On: July 22, 2018)

Sătui de solicitările făcute la primărie, sătenii dintr-o localitate din Maramureș s-au apucat să își construiască singuri un drum.

Sătenii din Trestia au pus mână de la mână și s-au apucat de construit singuri un drum. Drumul urmează să facă legătura între Trestia, Bloaja și Ciocotiș, în zona ‘Piatra Săpată’. Pe ploaie, drumul de pământ era impracticabil, scrie libertatea.ro.

Sătenii dintr-o localitate din România s-au apucat singuri să-și facă drum. Au adunat bani și s-au apucat de lucru 1

90 de familii au adunat bani și au cumpărat plasă sudată și trei cife de beton și s-au apucat de lucru. Ieri, au construit în prima etapă 56 m de drum betonat, cu o lățime de 3 m și un strat de beton de 15 cm. Fostul primar al comunei Cernești, Nelu Șovre, i-a ajutat cu un buldozer.

Sătenii dintr-o localitate din România s-au apucat singuri să-și facă drum. Au adunat bani și s-au apucat de lucru 2 Sătenii dintr-o localitate din România s-au apucat singuri să-și facă drum. Au adunat bani și s-au apucat de lucru 3

Oamenii din Trestia sunt prinşi la mijloc în războiul orgoliilor consilierilor locali, crede fostul primar, întrucât consilierii PNL s-au opus aprobării fondurilor pentru realizarea acestui drum. Pe reţelele de socializare, localnicii spun că se vor descurca și cu un alt proiect ‘ tot singuri ne-om face şi Căminul Cultural’.