(Last Updated On: July 12, 2018)

DIICOT Ploiești a demarat o acțiune ”stupefiante pentru VIP-uri”  iar potrivit surselor judiciare, Raluca Bădulescu, Marian Ionescu, Răzvan Ciobanu și Oreste Teodorescu vor fi audiați ca martor

După ce numele său ar fi apărut în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”, Oreste a răbufnit!
„Nu știu despre ce e vorba, vorbim despre o farsă?!”, a fost prima lui reacție a lui Oreste pentru libertatea. Apoi a sunat la redacția libertatea și a completat: „Am sunat chiar eu la DIICOT și mi-au spus că informația, în ceea ce mă privește, este falsă”.

REACȚIE Oreste după ce numele lui ar fi apărut în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri” 1
Oreste a avut o reacție chiar și pe contul său de Facebook!

”Hai ca au pitrocit-o mult… In 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuțu Camataru…

evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta:

Luni voi merge la DIICOT Ploiești sa văd despre ce este vorba! Înțeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale!”, a scris Oreste pe contul său de Facebook, potrivit Can Can.