(Last Updated On: July 11, 2018)

Tabăra PSD s-a speriat de posibilitatea ca fosta șefă a DNA să candideze la prezidențiale în locul lui Klaus Iohannis, cel mai bun președinte pentru PSD. Astfel că a trecut la amenințări cu pușcăria pentru Laura Codruța Kovesi.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a declarat, marti, referitor la ipoteza ca Laura Codruta Kovesi ar putea candida la alegerile prezidentiale, ca nu va apuca sa faca acest pas, deoarece vor iesi la iveala „lucruri ingrozitoare” despre fosta sefa a DNA.

PSD, speriat că Laura Codruța Kovesi ar putea candida la Presedinția României. Mircea Badea spune cine are puterea să o bage pe Kovesi la pușcărie 1

„Kovesi nu va candida la niciun fel de presedintie, ca nu apuca. In curand incepe lumea sa vorbeasca si va afla lucruri absolut ingrozitoare. Si USR, care si-a facut scrisorele de dragoste cu «veniti la noi ca sa intram si noi in Parlament» va avea de suferit.

Se prabusesc. Lui Iohannis trebuie sa ii fie frica de Ciolos, iar anul viitor vom gasi solutia ca sa castigam inclusiv presedintia. O sa vedeti”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, marti seara, la Romania Tv, potrivit aktual24.

Și Mircea Badea a amenințat că fosta șefa a DNA să ajungă la închisoare.

“Io, pe persoană fizică, cetățenește, nu prea mă mai interesează ce spun înaltele voci europene, dar e bine că au aflat în sfârșit despre protocoalele secrete. Bine ați venit la noi pe planetă. Simt cum mă ajută mult că au aflat” a spus Mircea Badea în pasa de la Sinteza Zilei, potrivit DCnews.

“Domnul Ghiță are puterea acum să o bage pe Kovesi la pușcărie (…) La Parchet te întreabă dacă ești creștin-ortodox și te pune să juri. Dacă eu zic acum că cerul e roz, am mințit. Dacă o spui acolo, e mărturie mincinoasă.

PSD, speriat că Laura Codruța Kovesi ar putea candida la Presedinția României. Mircea Badea spune cine are puterea să o bage pe Kovesi la pușcărie 2

Dacă Ghiță slobozește filmulețul cu ea la cramă, e problemă. Dânsa a spus sub jurământ că nu s-a întâlnit cu Ghiță decât la sindrofiile oficiale” a punctat Mircea Badea.