(Last Updated On: July 16, 2018)

Oreste Teodorescu a fost luni dimineața la DIICOT Ploieşti, acolo unde a fost audiat în dosarul “Cocaină pentru VIP-uri”.

“Am fost chemat prin citație pe data de 12 iulie în calitate de martor. Nu am putut să vin atunci pentru că, până ieri, am fost într-o tabără în Delta Dunării. Nu am nicio legătură cu niciuna dintre persoanele implicate în acest caz.

Oreste, primele declarații după ce a fost audiat astăzi în dosarul "cocaină pentru VIP-uri" ."Am fost chemat prin citație pe data de 12 iulie în calitate de ...” 1

Nu am relații nici personale, nici sociale, de prietenie cu persoanele publice chemate în acest caz, cu excepția lui Răzvan Ciobanu, pe care l-am avut invitat la Noaptea târziu în 2000″, a spus Oreste Teodorescu, citat de DCnews.

“Nu am nicio legătură cu acest caz. Nu cunosc persoanele implicate. Nu cumpăr droguri”, a zis Oreste.

“Eu nu cred că sunt coincidențe. (…) Participarea mea în acest caz a luat sfârșit cu audierea de astăzi”, a subliniat Oreste.

„Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul public. Mă interesează de ce voi, colegii mei de breaslă, aţi colportat informaţii menite să îmi lezeze imaginea. Voi da în judecată pe absolut toţi cei care mi-au lezat imaginea publică”, a mai psus Oreste, potyrivit stiripesurse.ro.

Joi, la sediul DIICOT Ploieşti au fost audiaţi creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care are caitatea de suspect şi stilistul Raluca Bădulescu, potrivit Observator Tv. . Cei doi nu au făcut declaraţii la ieşirea din sediul Parchetului. Vineri, a fost audiat manelistul Elis Armeanca, acesta declarând, la ieşire, că are calitatea de martor.