(Last Updated On: July 12, 2018)

Monica Tatoiu a povestit într-o emisiune TV cum a fost la un pas să ia bătaie într-un avion spre Italia de la un pasager nervos.

Monica Tatoiu a fost invitată în emisiunea “Răi da’ Buni” unde a vorbit despre ultimul scandal în care a fost implicată, cu un pasager dintr-un avion, care călătorea de la Florenţa. Ea a relatat că bărbatul a fost pe punctul de a o lovi, dar nimeni din avion nu a intervenit să îi ia apărarea.

Monica Tatoiu, la un pas să fie bătută în avion. „ A fost o secundă să nu-mi spargă proteza. Aşa o naţie de laşi nu am văzut, putea să se apuce să lovească ... nimeni nu i-a spus să ...” 1

“Ne urcăm în avion la Florenţa. Era ultimul avion, low cost. Şi era o femeie pilot şi era un pasager care s-a dus la toaletă în spatele uşii pilotului. A făcut scandal că nu erau şerveţele şi când să decolăm, el aruncă cu pahare că vrea cafea, atunci când s-au aprins luminiţele de aterizare.

Atunci când am văzut… nimieni nu s-a implicat şi m-am întors şi i-am spus să îşi scoată mâinile din buzunar, i-am spus calm: tinere, să nu mai vorbeşti aşa! L-am făcut din vorbe, dar a fost o secundă să nu-mi spargă proteza. Aşa o naţie de laşi nu am văzut, putea să se apuce să lovească … nimeni nu i-a spus să stea la loc.

Eu când am ieşit, pe aeroport, le-am spus să verifice să nu fie vreun terorist.” a relatat Monica Tatoiu pentru Spynews.