(Last Updated On: July 18, 2018)

Mircea Badea a comentat în cele din urmă dosarul cocaină pentru VIP-uri deschis de DIICOT Ploiești. În aceste dosar a dat câteva declarații și Oreste, fostul său prieten.

“Mi s-a reproșat că nu am vorbit de Dosarul cocaină pentru VIP-uri. Până acum nu aveam ce să vorbesc, dar acum am ce să spun. Sunteți pregătiți? Procurorii de la DIICOT se preocupă cu terorismul și crima organizată. Autotățile au deschis o anchetă după ce niște fete, pe plajă, părea că trag pe nas. Ați mai auzit ceva despre acea anchetă? Nu-i nimic… lăsați că am auzit despre Dosarul droguri pentru VIP-uri.

Mircea Badea, prima reacție în Dosarul cocaină pentru VIP-uri, în care a fost „implicat” și Oreste: „Acum am ce să comentez. Sunteți pregătiți?” 1

Judecătorii au spus că VIP-urile cumpărau cocaina amestecată cu paracetamol. Din tot ce te așteptai despre dosarul ăsta, judecătorii ne-au spus că ăia cumpărau cocaină îndoită cu paracetamol?! Da… deci nu ne-au zis ce operațiuni s-au întâmplat, ci faptul că nu era cocaina de calitate. Acest dosar, până la urmă, este împotriva traficului de droguri sau este un dosar de la Protecția Consumatorului?

Ca să înțeleg. S-au dus unii și au zis că au cumpărat niște cocaină și nu am simțit nimic, dar măcar le-a trecut răceala? (…) De când paracetamolul este de mare risc? (…) Știți când a fost ultimul dosar tare de la DIICOT? Cel cu sclavii din județul Argeș. De atunci ați mai auzit de vreun dosar tare?! (…) Dar, bravo… dacă cel mai tare lucru din ancheta procurorilor DIICOT pe care l-am aflat este că ăia îndoiau cocaină cu paracetamol… este bine!”, a zis Mircea Badea, potrivit DCnews.

Potrivit ultimelor informații apărute în presa românească, traficanții care vindeau stupefiante vedetelor le ofereau acestora plicuri în care se afla atât cocaină, cât și paracetamol.

Doi dintre traficanți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce al treilea a fost plasat în aerst la domiciliu, potrivit unei decizii luate de instanța de judecată.

Oreste Teodorescu: „Șarada de prost gust s-a terminat! Am fost in aceasta dimineața la DIICOT Ploiești fiind citat ca martor! Încă de la început, procurorul de caz și ofițerul judiciar mi-au precizat ca informațiile eronate apărute in spațiul public cum ca mi s-a percheziționat casa, ca am cumpărat droguri de 1000 de euro și alte bazaconii nu provin de la ei, motivând ca dacă ar fi fost așa, m-ar fi citat sau chiar reținut ca suspect!

Mircea Badea, prima reacție în Dosarul cocaină pentru VIP-uri, în care a fost „implicat” și Oreste: „Acum am ce să comentez. Sunteți pregătiți?” 2

Mi s-au arătat patru fotografii ( trei bărbați și o femeie) și am fost întrebat dacă cunosc aceste persoane. Am precizat ca nu am nici o legătura cu acest caz, nu cunosc niciuna dintre persoanele indicate, nu am nici o legătura personală cu niciuna dintre persoanele publice din dosar, nu ma droghez, nu am consumat substanțe interzise.

Mi s-a precizat ca odată semnată aceasta declarație, prezenta mea in acest dosar nu mai este necesară!

Acum, întrucât in spațiul public au fost comportate minciuni grosolane, menite sa îmi prejudicieze dreptul la imagine, credibilitatea profesională și socială, alterarea relațiilor de familie și promovarea unui climat de neîncredere publica in ceea ce privește afirmațiile mele, voi acționa in instanța pe toți cei care se fac vinovați de aceste fapte, solicitând pagube morale și materiale!

La ieșirea de la DIICOT am răspuns tuturor întrebărilor jurnaliștilor, in speranța ca vor publica integral depoziția mea! Astept ca cei care au preluat și multiplicat minciunile grosolane despre mine, sa dea dezmințiri direct proporționale!”