(Last Updated On: July 13, 2018)

Președintele PNL, Ludovic Orban, a ieșit la atac după ce Liviu Dragnea a declarat miercuri seara că suspendarea președintelui Klaus Iohannis se va face la toamnă. Orban a declarat tranșant că Dragnea va fi “omorât” de colegii lui pentru că nu există motive de suspendare.

“În momentul de faţă, nebunul de Dragnea nu mai are niciun fel de pretext, niciun fel de motiv ca să poată să prezinte o solicitare de suspendare a preşedintelui. Nici măcar parlamentarii lui nu îl mai cred, se uită de multe ori la el ca la o trăsnaie, ca la o ciudăţenie.

Ludovic Orban: Părerea mea e că Dragnea va fi „omorât”  de colegii lui, pentru că duce PSD-ul la vale şi cred că teama cea mai mare a pesediştilor este că ... 1

Părerea mea e că Dragnea va fi omorât de colegii lui, pentru că duce PSD-ul la vale şi cred că teama cea mai mare a pesediştilor este că Dragnea îi va duce la nişte scoruri atât de joase încât îi va scoate definitiv din poziţia de a mai concura vreodată pentru a forma guvernarea”, a afimat Ludovic Orban, citat de stiripesurse.ro.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat  că subiectul privind suspendarea președintelui va continua în partid și în coaliție, chiar dacă președintele a luat decizia de revocare a Laurei Codruța Kovesi.

Liviu Dragnea, citat de Capital: “În dosarul referendumului eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat. (…) Acum am fost adus în acest dosar de declaraţiile, luate prin presiune de la două inculpate, date în faţa procurorilor DNA.

Dar în faţa instanţei au spus că nu e aşa, deci, practic, motivele pentru care am fost târât în acest proces au fost anulate chiar de către cele care au spus. Sigur că încep alte dosare, fac cerere să redeschidă dosare deschise de acum 4 ani, 5 ani.

A cerut la Înalta Curte să ne judecăm, probabil că o să deschidă ceva şi de când eram în liceu, în şcoala generală, în grădiniţă, de dinainte de a mă naşte. Nu-s prost! Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu să nu mai exist.

Ce fac procurorii cu situaţia finanţărilor ilegale ale USR-ului şi PNL-ului? Absolut nimic. De ce? Pentru că este componenta politică a acestui sistem, în frunte cu Ludovic Orban, acest personaj de desene animate care este un personaj tras de fire şi care îşi găseşte fericire în ochii stăpânilor.

A dus PNL în cea mai mare mocirlă în care a fost un partid vreodată”.

Klaus Iohannis citat de ziare.com:
– Nu sunt implicat in condamnarea lui Dragnea si apucaturi dictatoriale nu am avut si nici nu imi propun sa am

Am citit anumite stiri. E ingrijorator, e mai mult decat evident ca omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata. Incepe cu atacuri la persoana, la familie, o abaordare inadecvata.
Daca ar fi un simplu politician, as lasa-o asa, dar acest om conduce cel mai mare partid si conduce prin interpusi guvernul.

Despre suspendare
– Obsesie”