(Last Updated On: July 11, 2018)

Liviu Dragnea nu pare să suporte prea bine faptul că președintele Klaus Iohannis se întâlnește în aceste zile cu Donald Trump și ceilalți oameni puternici ai planetei. Miercuri seara, la Antena 3, Dragnea a declarat că Iohannis va fi suspendat în toamnă și că președintele este implicat în condamnarea sa.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, miercuri seara, pe Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa, menționând că un ofițer SRI activ ar fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne.

Liviu Dragnea: „Președintele Iohanis e implicat direct în condamnarea mea. Un ofițer SRI a participat la o ...” 1

“Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul nu a căzut. Președintele e implicat direct în condamnarea mea, asta e părerea mea.

Sunt presiuni mari pe judecători. E un ofițer, nu îi dau nume, dar mi-a zis că a participat la o discuție cu niște șefi din niște instituții care au zis – domnule, am rezolvat doar cu un judecător, dar lucrăm în continuare.

Dacă ține la onoarea militară poate ar fi bine să spună, că mâine i se poate întâmpla lui. Un ofițer SRI, care nu e în rezervă “, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro

Revenim cu detalii!