(Last Updated On: July 12, 2018)

Liviu Dragnea este pur și simplu sufocat de condamnări și dosare penale. DNA a cerut judecătorilor deschiderea a două dosare vechi, închise. Pentru tot acest atac, șeful PSD a găsit un vinovat: Klaus Iohannis. Pe care vrea să-l suspende la toamnă.

Lucian Mindruta: „Dragnea vrea din nou sa-l suspende pe presedinte. Limbaj foarte dur in seara asta, e clar ca nu se va lasa. In aceste conditii, ce faceti, cei care v-ati suparat pe Iohannis acum doua zile, la demiterea lui Kovesi?

Liviu Dragnea: „Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu să nu mai exist”. Lucian Mindruta: „Dragnea vrea din nou sa-l suspende pe presedinte. Limbaj foarte dur...  In aceste conditii, ce faceti, cei care v-ati suparat pe Iohannis acum doua zile, la demiterea lui Kovesi?  Va intoarceti la...” 1

Va intoarceti la sentimente mai bune? Sa ii faceti hatarul lui Dragnea?

Radu Vancu: „ Liviu Dragnea, acum, la Antena 3: “Dacă dai la o parte cuvântul ‘penal’ din dreptul președintelui Iohannis, nu rămâne nimic.”
Se poate, domnule Dragnea. Diferența e însă că, din dreptul dumneavoastră, cuvântul “penal” nu mai poate fi dat niciodată la o parte.

Așa cum am spus, după îndepărtarea doamnei Kovesi de la DNA, Liviu Dragnea nu e deloc mai aproape să își treacă legile penale. Dimpotrivă. Știe foarte bine că fără suspendare & OUG e pierdut.

Așa că asta va face în toate lunile care-i mai rămân: va cerși, ca în seara asta, ca și acum două seri, din ce în ce mai disperat, din ce în ce mai nevrotic, să i se facă cadou suspendarea.
E dus trenul ăla, domnule Dragnea.

Ați început să înțelegeți cât sunteți de singur. Și vor înțelege, vă asigur, din ce în ce mai mulți.
Știu că e nedrept: ați furat în grup – dar veți cădea în singurătate. So it goes, vorba unui prozator american. În locul dumneavoastră, m-aș strădui să învăț să mă împrietenesc pe cât posibil cu propria singurătate. E singurul lucru care v-ar putea folosi cu adevărat”.

Liviu Dragnea, citat de Capital: “În dosarul referendumului eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat. (…) Acum am fost adus în acest dosar de declaraţiile, luate prin presiune de la două inculpate, date în faţa procurorilor DNA.

Dar în faţa instanţei au spus că nu e aşa, deci, practic, motivele pentru care am fost târât în acest proces au fost anulate chiar de către cele care au spus. Sigur că încep alte dosare, fac cerere să redeschidă dosare deschise de acum 4 ani, 5 ani.

A cerut la Înalta Curte să ne judecăm, probabil că o să deschidă ceva şi de când eram în liceu, în şcoala generală, în grădiniţă, de dinainte de a mă naşte. Nu-s prost! Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu să nu mai exist.

Ce fac procurorii cu situaţia finanţărilor ilegale ale USR-ului şi PNL-ului? Absolut nimic. De ce? Pentru că este componenta politică a acestui sistem, în frunte cu Ludovic Orban, acest personaj de desene animate care este un personaj tras de fire şi care îşi găseşte fericire în ochii stăpânilor.

A dus PNL în cea mai mare mocirlă în care a fost un partid vreodată”.