(Last Updated On: July 23, 2018)

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre mitingul diasporei din 10 august.

„Nu va fi un miting de un milion, dar nu cred că m-aţi auzit pe mine vreodată să încerc să opresc pe cineva să facă miting sau să protesteze. Ce am citit, am înţeles că cel care organizează mitingul vrea să-şi facă cunoscută o federaţie pe care a înfiinţat-o.

Liviu Dragnea despre mitingul diasporei, din 10 august: ”Eu nu-i opresc, PSD nu-i oprește, nu vor fi un milion” 1

Este un fost vicepreşedinte PSD Diaspora, ceva de genul ăsta, şi care atunci când a fost ales vicepreşedinte spunea că va candida ca să prezinte românilor din Diaspora cât de bun e PSD-ul, dar… au anunţat miting, eu nu-i opresc, PSD-ul nu-i opreşte”, a declarat Liviu Dragnea, citat de libertatea.ro.

Dragnea spune că PSD nu va organiza un alt miting, în perioada următoare.

„Dacă vom considera că e necesar, am spus-o la mitingul din 9 iunie, facem mitinguri mari, serioase”, a afirmat Dragnea.

În mediul online a apărut încă din urmă cu două luni un miting de amploare programat pentru luna august. În această dată sunt așteptați în Capitală, potrivit paginilor de pe Facebook, în jur de un milion de români, mulți dintre ei din Diaspora, pentru a protesta împotriva Guvernului.

Primăria Capitalei nu a dat autorizație pentru Mitingul Diasporei din 10 august.

Organizatorii evenimentului au anunțat pe Facebook că, după mai bine de o lună, au primit răspuns de la Primăria Municipiului București, în care li se spune că se încalcă prevederile legale.