(Last Updated On: July 10, 2018)

Elena Udrea și-a dorit să ajungă prima femeie președinte a României. A fugit însă în Costa Rica pentru a nu face 6 ani de închisoare în țară. Gabriela Firea este printre candidații favoriți ai PSD de a candida la președinție în 2019 dar a fost huiduită pe Arena Națională când a vrut să se lipească de imaginea Simonei Halep.

Laura Codruța Kovesi spune că ar vrea să rămână procuror, dar cu o presiune publică masivă din partea românilor care luptă cu corupția ea poate deveni prima femeie președinte al României.

Kovesi, prima femeie președinte a României? USR a invitat-o oficial în partid! Elena Udrea a încercat, Gabriela Firea ar vrea să fie președinte. Cine câștigă? 1

Dan Barna, președintele USR, a anunțat marți că a avut o discuție cu Laura Codruța Kovesi, după revocare, informează Dcnews.
”Doamna Kovesi a primit din partea noastră această invitație de a deveni membru USR, chiar este un partid al societății deschide, decente, normale. Ar fi un membru valoros al USR. Am avut această discuție, am spus că ușile USR sunt deschise, că este invitată” a spus Dan Barna, potrivit Antena 3, care ar fi completat că Laura Codruța Kovesi i-a răspuns că se gândește.

Dan Barna spunea, într-un interviu, că Laura Codruța Kovesi ar putea fi un candidat foarte bun la alegerile prezidențiale, dacă o vor convinge să intre în USR.

Lauara Codruța Kovesi are deja și un mesaj foarte bun de campanie: „Corupția poate fi învinsă! Nu abandonați! …”