(Last Updated On: July 10, 2018)

Liderul USR, Dan Barna, spune că Laura Codruța Kovesi ar fi un candidat foarte bun la alegerile prezidențiale din 2019.

”În momentul de față, există o încredere foarte mare a bucății de Românie decentă, ca să fiu foarte clar despre un capital de încredere pe care doamna Kovesi îl are. USR a declarat constant că va avea un candidat la aprezidențiale, în primul tur cel puțin, și în măsura în care reușim să o convingem pe doamna Kovesi să devină membră a partidului nostru, ar fi un candidat foarte bun.

Kovesi , candidata USR la președinția României 2019? Fostul primar al Chișinăului: „Laura, nu ai loc la Bucuresti? Vino la Chisinau!  Daca se face Unirea, se rezolva si restul problemelor. Laura poate candida cu succes la Presedintia Romaniei in 2019!” 1

Astăzi doamna Kovesi a declarat că rămâne procuror, pe termen scurt nu este de actualitate un astfel de scenariu. Ipotetic, doamna Kovesi ar putea fi candidat USR la alegerile prezidențiale”, a declarat Dan Barna la interviurile video PSnews.ro.

Cel mai probabil, fosta șefă a DNA se va întoarce la DIICOT, la Sibiu sau în cadrul structurii centrale.

Fostul primar al Chișinăului o cheamă pe Kovesi în Moldova.

Dorin Chirtoacă: „Laura, nu ai loc la Bucuresti? Vino la Chisinau!  Daca se face Unirea, se rezolva si restul problemelor.

O revocare, anuntata prin purtator de cuvant, aminteste de comunicatele PCR date prin prezentatorii de stiri. Poate nu revocare, poate promovare sau o alta actiune cu caracter politic de nivel de sef de stat ar fi trebuit sa urmeze?

Ar fi fost mai barbateste, daca venea alaturi de Kovesi la DNA semna de fata cu ea revocare, precizand ca e obligat de CCR sa o faca, dar ii era alaturi si pe loc mai putea semna un decret de numire a sa in alta functie, chiar mai inalta, in acelasi domeniu sau unul apropiat. Dar asa, s-a ascuns in spatele unui comunicat de presa.

Mai ia Klaus Iohannis al doilea mandat? La modul cum a avut loc “executarea”, semnarea si anuntarea “sentintei”, Laura poate candida cu succes la Presedintia Romaniei in 2019!”