(Last Updated On: July 13, 2018)

Ministrul Tudorel Toader, omul mafiei politice, cum este numit de cei din Opoziție, are deja probleme din cauza modului cum nu rezolvă problemele gardienilor din penitenciare. Tudorel Toader se ocupă mai mult de viața pușcăriașilor, poate nu fără motiv. Dacă va fi condamnat pentru abuz în serviciu va trebui să meargă o perioadă la închisorile pe care le îndrăgește atât de mult.

Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cauză fiind declanşată urmărirea penală in rem, anunţă Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

FSNAP: Ministrul Tudorel Toader are un dosar pentru abuz în serviciu în care a fost începută urmărirea pentru fapte. Au început audierile 1

“Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu și restricționarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind decalnșată urmărirea penală in rem”, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), remis vineri MEDIAFAX, preluat de stiripesurse.ro.

Sindicaliştii mai transmit că săptămâna aceasta, reprezentanții părții vătămate, respectiv Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, au fost audiați, Tudorel Toader urmând a fi chemat în perioada următoare pentru a fi chestionat în legătură cu acuzațiile de abuz în serviciu și de restricționare a dreptului de reprezentare sindicală.

Marţi, Federaţia a anunţat că pregăteşte o nouă plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Sindicaliştii îl acuză pe ministrul Justiţiei că întârzie semnarea unui ordin prin care angajaţii din penitenciare să îşi primească banii pentru orele suplimentare.