(Last Updated On: July 11, 2018)

Klaus Iohannis se află în aceste zile la Bruxelles, la reuniunea NATO. Președintele României a reluat „ținuta” terminator care l-a făcut celebru anul trecut.

La ceremonia de primire a șefilor de stat la reuniune, Klaus Iohannis a ales să se așeze în spatele președintelui Donald Trump cu ochelarii ca la „Terminator”.

(Foto/Video) Klaus Iohannis mai „tare” ca Donald Trump. Terminator a revenit. „Ce n-au nici Trump, nici Merkel, nici Macron, dar Iohannis are ?...” 1 (Foto/Video) Klaus Iohannis mai „tare” ca Donald Trump. Terminator a revenit. „Ce n-au nici Trump, nici Merkel, nici Macron, dar Iohannis are ?...” 2 (Foto/Video) Klaus Iohannis mai „tare” ca Donald Trump. Terminator a revenit. „Ce n-au nici Trump, nici Merkel, nici Macron, dar Iohannis are ?...” 3

Alexandru Lazarov: Ce n-au nici Trump, nici Merkel, nici Macron, dar Iohannis are ? Ochelari de soare la deschiderea Summitului NATO
(Foto/Video) Klaus Iohannis mai „tare” ca Donald Trump. Terminator a revenit. „Ce n-au nici Trump, nici Merkel, nici Macron, dar Iohannis are ?...” 4
Iohannis în vizită la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța, 2017
(Foto/Video) Klaus Iohannis mai „tare” ca Donald Trump. Terminator a revenit. „Ce n-au nici Trump, nici Merkel, nici Macron, dar Iohannis are ?...” 5

În altă ordine de idei, Klaus Iohannis a avut prima reacție după demiterea șefei DNA.
„Respect statul de drept, Constituția, și nu o spun din complezență. Am pus în aplicare decizia CCR. Nici într-un moment pentru mine nu a fost opțiunea de a nu respecta decizia CCR. Eu îmi doresc ca acest pas să fie înțeles ca și un pas în supremul respect pentru Constituție.

Dacă cineva acum se bucură cu lupta anticorupție încetează sau încetinește, nici vorbă. Trebuie să meargă înainte și va merge. M-am exprimat despre performanțele DNA. DNA este un corp de profesioniști foarte bine pregătiți, va merge cu toată forța înainte.

Acest pas pe care l-am făcut luni nu mi-a schimbat părerea personală despre despre DNA și activitatea lui Kovesi. Au făcut o treabă foarte bună! Sunt oameni foarte bine pregătiți. Și această activitate trebuie apreciată.

Eu am apreciat-o tot timpul și am sprijinit-o tot timpul. Și pot să spun fără niciun fel de problemă că voi sprijini în continuare, poate și mai mult, lupta anticorupție”, a spus Iohannis la Bruxelles, unde participă la summitul NATO.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!