(Last Updated On: July 19, 2018)

Update
Un accident deosebit de grav a avut loc joi noapte pe DN 17, în localitatea Feldru. Un autoturism care circula spre Năsăud, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, proiectându-l în afara părții carosabile, pe calea ferată, unde a fost lovit de trenul Iași-Timișoara. Două dintre victime se aflau în autoturismul lovit de tren și alte două victime în celălalt autoturism.

mMihaela Hiticaș: „#Accidentferoviar grav la Feldru! O mașină a fost izbită din plin de un tren, fiind proiectată pe calea ferată în urma coliziunii cu alt autoturism din trafic! Patru persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate.

(Foto) Update. Accident ca-n filme: două mașini s-au tamponat pe DN 17, una a zburat pe linia ferată  și a fost lovită de locomotiva unui tren accelerat. 4 persoane rănite 1 (Foto) Update. Accident ca-n filme: două mașini s-au tamponat pe DN 17, una a zburat pe linia ferată  și a fost lovită de locomotiva unui tren accelerat. 4 persoane rănite 2 (Foto) Update. Accident ca-n filme: două mașini s-au tamponat pe DN 17, una a zburat pe linia ferată  și a fost lovită de locomotiva unui tren accelerat. 4 persoane rănite 3

Actualizări în timp real:

ISU BN: “Dintre cele patru victime găsite la locul accidentului, in acest moment, doua sunt in ambulante, afirmativ conştiente, pentru celelalte doua, echipajele de descarcerare lucreaza in vederea extragerii.”

IPJ BN: “IPJ BN: din primele verificări rezulta faptul ca: pe DN 17 D, in localitatea Feldru, un autoturism, care circula pe direcția spre Nasaud, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, proiectandu-l in afara partii carosabile, pe calea ferată, unde a fost lovit de trenul nr 1765 Iași-Timișoara; din accident a rezultata rănirea a 4 persoane, doua din autoturismul lovit de tren și doua din celalalat; Traficul feroviar este blocat, precum și circulația rutieră este blocată la ora transmiterii acestui mesaj (ora 23.00).”

#actualizare23si10
Toate victimele sunt în ambulante și primesc îngrijiri medicale. Două sunt conștiente, una este semiconștientă, iar a patra este inconștientă.”

(Foto) Update. Accident ca-n filme: două mașini s-au tamponat pe DN 17, una a zburat pe linia ferată  și a fost lovită de locomotiva unui tren accelerat. 4 persoane rănite 4

(Foto) Update. Accident ca-n filme: două mașini s-au tamponat pe DN 17, una a zburat pe linia ferată  și a fost lovită de locomotiva unui tren accelerat. 4 persoane rănite 5 (Foto) Update. Accident ca-n filme: două mașini s-au tamponat pe DN 17, una a zburat pe linia ferată  și a fost lovită de locomotiva unui tren accelerat. 4 persoane rănite 6

(foto: observatorbn.ro)

Stire Initiala
Accident teribil, miercuri seara. Două autoturisme s-au ciocnit iar una din mașini a zburat pe calea ferată unde a fost lovită de un tren de persoane.

Un grav accident s-a produs, miercuri seară, pe DN 17 D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată, fiind lovită de locomotiva unui tren de persoane. Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind inconştiente şi încarcerate.

(Foto) Update. Accident ca-n filme: două mașini s-au tamponat pe DN 17, una a zburat pe linia ferată  și a fost lovită de locomotiva unui tren accelerat. 4 persoane rănite 7

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au anunţat că un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe DN 17 D, în zona localităţii Feldru.
„În urma accidentului, unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferata, unde a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU citați de Digi 24.

Potrivit acestora, din accident au rezultat patru persoane rănite, dintre care trei sunt inconştiente şi încarcerate.

La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de Poliţie şi de descarcerare.

Vezi aici video postat de Augustin Danci pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!