(Last Updated On: July 20, 2018)

Foarte mulți români încă mai cred că statul este un bun administrator. Dovada că nu este o reprezintă trenurile CFR. Cele particulare arată superb, cele ale statului sunt jegoase, mizere. Nici măcar nu le curăță.

Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră.

(Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 1 (Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 2 (Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 3

Circulă pe relația București – Arad. Pleacă din București de două sau trei ori pe săptămână, de regulă la ora 22 și ajunge la 08.20 a doua zi.

Cabina de lux, clasa 1, vagon de dormit are duș, toaletă, chiuvetă și primești la plecare apa, cafea, un sendviș, totul la aproape 200 de lei pe 1 bilet.

La cușetă, adică 4 paturi, plătești peste 130 de lei, iar la vagon de clasa a II-a, vreo 90 de lei.

Este un tren privat, care circulă de la începutul anului 2017 pe această rută.

(Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 4 (Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 5 (Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 6 (Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 7 (Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 8 (Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 9 (Foto) Tren superb din România. Vitalie Cojocari: „Acum vreo două luni, în Gara de Nord am intrat într-un astfel de tren care pare să nu fie din România! Ei bine, este fix de la noi. Culmea e și produs în țara noastră...” 10

Apropo și CFR Călători are vagoane cu duș, chiuvetă într-o cabină de lux. Ce-i drept, nu primești sendviș, cafea, apă, dar arată decent. Trenul CFR Călători cu astfel de condiții poate fi găsit pe relația București – Budapesta sau spre Viena”.