Foto de la nunta groazei din România. Balustrada s-a rupt, iar terasa unității s-a prăbușit în gol

(Last Updated On: July 15, 2018)

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a revenit cu noi informații privind nunta groazei de la o pensiune din Durău, Neamț.

IGSU a revenit cu un nou bilanț, în cazul incidentului grav petrecut la o nuntă în Durău. Dacă inițial erau 10 răniți, acum sunt 14 persoane surprinse de căderea terasei, 3 dintre acestea fiind rănite mai grav, cu diverse politraumatisme. Misiunea este în dinamică, iar echipajele medicale efectuează evaluarea celor implicați în acest incident, la fața locului, potrivit Libertatea.

Balustrada s-a rupt, iar terasa unității s-a prăbușit în gol, de la o înălțime de 5-10 m, peste o parcare auto. În acel moment, pe terasa pensiunii se aflau 10 persoane, dintre care 2 persoane sunt rănite grav și altele 8 rănite ușor.

(foto: Mediafax și Ziar Piatra Neamț)

„Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a precizat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

La faţa locului au fost trimise de urgenţă două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi 7 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Un elicopter SMURD a fost prealertat în sprijin, mai menţionează sursa citată.

(Așa arăta balustrada înainte să se rupă)

(foto Observator Tv)

Salvatorii au fost mobilizați în număr mare, inclusiv din județele vecine au fost trimiși la Durău, în Neamț, după ce a fost activat planul roșu de intervenție.