(Last Updated On: July 17, 2018)

Accident violent marți dimneața. 7 persoane au fost rănite după ce  după ce două microbuze de transport persoane, un TIR şi o maşină s-au ciocnit pe DN 2, în apropiere de localitatea Podeni, judeţul Suceava. În zona accidentului, traficul este complet blocat.

Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, patru autovehicule s-au ciocnit, marţi dimineaţă, pe DN 2, şapte persoane fiind trănite.
La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi cinci echipaje SAJ, informează Digi 24.

(Foto) Accident violent! 7 răniți! Două microbuze de transport persoane, un TIR şi o maşină s-au ciocnit pe DN 2 1 (Foto) Accident violent! 7 răniți! Două microbuze de transport persoane, un TIR şi o maşină s-au ciocnit pe DN 2 2 (Foto) Accident violent! 7 răniți! Două microbuze de transport persoane, un TIR şi o maşină s-au ciocnit pe DN 2 3

La rândul lor, poliţiştii au transmis că în accident au fost implicate două microbuze de transport persoane, un TIR şi o maşină.

(Foto) Accident violent! 7 răniți! Două microbuze de transport persoane, un TIR şi o maşină s-au ciocnit pe DN 2 4

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei, iar valorile de trafic sunt în creştere, au transmis poliţiştii.