(Last Updated On: July 20, 2018)

Un alt grav accident a avut loc vineri dimineață, cu răniți. Oameni întinși pe câmp după un grav accident rutier produs pe șosea la Movilița, în județul Constanța.

Accidentul s-a produs, astăzi, în zona localității Movilița din Constanța, după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, iar doi șoferi care circulau în spate nu au observat la timp manevra.

Foto Accident. Oameni întinși pe câmp după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, pe DN 38 1 Foto Accident. Oameni întinși pe câmp după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, pe DN 38 2

După ce TIR-ul a oprit pe șosea, o dubiță a intrat în plin în partea din spate, fiind urmată de un autoturism al cărui șofer nu a respectat distanța de siguranță și nu a fost atent la trafic, potrivit Observator Tv.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Imaginile de la locul accidentului arată cum oamenii stau întinși pe câmp, în apropierea mașinilor implicate în accident, și primesc îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța.

Foto Accident. Oameni întinși pe câmp după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, pe DN 38 3 Foto Accident. Oameni întinși pe câmp după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, pe DN 38 4

Foto Accident. Oameni întinși pe câmp după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, pe DN 38 5

Foto Accident. Oameni întinși pe câmp după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, pe DN 38 6

Foto Accident. Oameni întinși pe câmp după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, pe DN 38 7

Foto Accident. Oameni întinși pe câmp după ce un șofer de TIR a oprit brusc pe șosea, pe DN 38 8

Potrivit medicilor, cele patru victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar starea lor este stabilă.