(Last Updated On: July 19, 2018)

Marian Drăgulescu își continuă lupta cu Federația Română de Gimnastică. Multiplul medaliat a fost dat afară aseară din lotul național de gimnastică. În consecință, sportivul a anunțat că va protesta astăzi, de la  ora 14.00, în fața MTS, întinzând pe trotuar tricolorul presarat cu cupele si medaliile obținute pt România.

Marian Drăgulescu a scris pe Facebook: „VREAU ȘANSA LEGALĂ DE A PARTICIPA PE PROPRIA RASPUNDERE LA CAMPIONATUL EUROPEAN GLASGOW 2018! FRG NU MI-O ACORDĂ!!!

De ce?! Dorin Chiotea: „Marian Drăgulescu a fost dat afară aseară din lotul național de gimnastică, motiv pt care va protesta azi, de la ora 14.00, în fața MTS întinzând pe trotuar tricolorul presarat cu cupele si medaliile obținute pt România”. Ce spune campionul 1

Salutare dragilor, mă confrunt cu o situație fără precedent, în urmă cu o lună și jumătate am făcut o intervenție chirurgicală, în tot acest timp am respectat toate protocoalele și am trecut toate testele, inclusiv la institutul de medicina sportivă.

Am scrisoarea de la medicii care m-au operat, că pot concura la Campionatele europene fără nici un risc.”

Pe Facebook, Dorin Chiotea a scris: „Exclusiv

Marian Drăgulescu a fost dat afară aseară din lotul național de gimnastică, motiv pt care va protesta azi, de la ora 14.00, în fața MTS întinzând pe trotuar tricolorul presarat cu cupele si medaliile obținute pt România.

Acesta deține opt titluri mondiale, zece europene (recorduri absolute la noi în sporturile olimpice), plus un argint si doua bronzuri la JO. Marele sportiv a primit avizul “apt pt efort” al medicilor cardiologi de la Centrele ARES (cele mai tari din țară) după ce a trecut peste o ablație facuta acolo, dar FRG nu vrea sa riște. ”

Marocanul” e dispus chiar să concureze pe propria semnătură, a mai făcut-o în trecut, deși nu e necesar. Cel mai faimos gimnast român nu își va putea apăra peste treii săptămâni, la Glasgow, medaliile europene (aur și argint) cucerite anul trecut la Cluj.”