(Last Updated On: July 23, 2018)

Dana Chera, fostă Grecu, a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a născut sâmbătă o fetiță. Ea a anunțat cu puțin timp după divorțul de Bogdan Grecu, faptul că este gravidă și va avea o fetiță.

La momentul respectiv ea mărturisea că se simțea afectată de divorț, însă a găsit forța necesară pentru a fi din nou fericită. Dana Chera s-a căsătorit la o lună de la divorț.

DANA CHERA, FOSTĂ Grecu (Antena 3), A NĂSCUT! ARE O FETIȚĂ DE NOTA 10 1

„Uneori sar calul la televizor. Nu mai sunt la vârsta în care să cred că oamenii pot fi complet fericiți sau nefericiți. Unii sunt frustrați. Am văzut oameni foarte bogați care tot timpul o lacrimă în colțul ochiului. Am văzut oameni triști. Este cea mai mare realizare a mea de până acum, să pot sta cu copiii mei.

Copiii cer, nu au restricții. Ei cer să fie pupați. Mi-am dorit să fac copii, am făcut copii. Când am vrut să fie sănătoși, au fost sănătoși. Mă rog la bunul Dumnezeu să duc sarcina la bun sfârșit”, a declarat ea la Antena Stars, citată de cancan.ro.

Realizatoarea TV a vorbit cu multă dragoste și pasiune despre copiii pe care îi are din prima căsătorie, dar și despre fostul soț, Bogdan Grecu.