(Last Updated On: July 27, 2018)

Simona Halep a vorbit despre cum a obținut în urmă cu 6 ani permisul de conducere. Ea a spus că a picat în două rânduri partea teoretică, înainte de a pune mâna pe carnet.

“Am susţinut examenul în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26. A treia oară am făcut 24, l-am luat.

Cum și-a luat Simona Halep permisul de conducere! „Prima dată am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26...” 1

La examentul practic nu am avut însă probleme. Iubesc viteza”, a admis Halep, citată de digisport.ro.

Sportiva e lider WTA de 38 de săptămâni, însă mai conduce la un capitol. Constănțeanca este cea mai bună jucătoare din lume pe serviciul adversarei.

Potrivit WTA, românca are un procentaj de 50,2 la sută pe serviciul adversarei, ceea ce înseamnă că Simona a câștigat mai multe de jumătate dintre game-uri pe serviciul adversarei, în meciurile din acest an.

Următoarele jucătoare în acest clasament se află Angelique Kerber și Sloane Stephens, cu un procentaj egal, de 46 la sută.

Pe lângă Halep, o altă româncă este în Top 10. Este vorba de Monica Niculescu, aflată pe locul 6, cu un procent de 44,8 la sută al mingilor câștigate pe serviciul adversarei.

Pe de altă parte, Simona Halep nu se află în primele 10 jucătoare ale lumii în ceea ce privește propriul servicu. La acest capitol, jucătoarea care și-a păstrat cel mai des serviciul în acest an este Ashleigh Barty (79,8%).