(Last Updated On: July 16, 2018)

Ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă dă Ordonanța de Urgență care-l scapă pe Dragnea de dosare? Vor ieși români la proteste. Cât de mulți? Atât de mulți încât să de a jos Guvernul? Sau Dragnea va rămâne și cu guvernarea dar va fi și erou pentru toți pe care-i scapă de dosare: primari, consilieri locali, consilieri județeni, senatori, deputați, funcționari publici.

Pe Facebook, Catalin Teniță a scris: „Eu nu stiu daca maine va fi sau nu va fi OUG de amnistiere. Dar ma gandeam la o chestie. Nici atunci, la 1 februarie 2017, cand am iesit impotriva OUG 13, nu stiam nimic. Stiam doar ca s-a dat.

Catalin Teniță: „Eu nu stiu daca maine va fi sau nu va fi OUG de amnistiere.  Dar ma gandeam la o chestie. Nici atunci, la 1 februarie 2017, cand am iesit impotriva OUG 13, nu stiam nimic. Stiam doar ca ...” 1

Nu stiam in noaptea aceea, in primele ore, ca are termen de 10 zile. Cu totii credeam ca se aplica de indata. Ne intrebam daca sa mergem la Monitorul Oficial ca sa ii impiedicam sa o publice, daca mai tineti minte.

Daca va fi data o mostruozitate similara maine, va fi la fel. Nu vom sti concret ce este de facut. Nu vom sti daca se poate anula sau daca deja si-a produs efectele. Nu vom sti daca sa strigam “demisia” sau “alegeri anticipate” sau “PSD in afara legii”.

Dar vom veni acolo pentru ca vom sti ca ceva grav se intampla. Ca acel contract social in care credem este distrus. Ca banii nostri sunt consumati de hoti care vor impunitate.

Si sa stiti ceva. Fiecare dintre noi, fiecare luminita de telefon este un far spre viitorul in care credem cu totii.”