(Last Updated On: July 17, 2018)

Actorul Alecsandru Dunaev a povestit pe contul său de Facebook emoțiile prin care a trecut de la cumpărarea unui bilet CFR online, din vârf de munte și până a dat nas în nas cu controlorul.

Pe Facebook, Alecsandru Dunaev a scris: „Poveste clasică românească, un pic atipică. Sunt nevoit să-mi cumpăr online un bilet CFR. Numai asocierea pură de termeni – cfr și online îmi dădea fiori.
Îmi creez un cont destul de repede pe platforma lor, caut, selectez, cumpăr. La fel de repede primesc un mail cu biletul meu în format pdf! Cu loc!

Actorul Alecsandru Dunaev: „Poveste clasică românească, un pic atipică. Sunt nevoit să-mi cumpăr online un bilet CFR. Numai asocierea pură de termeni - cfr și online îmi dădea fiori. Îmi creez un cont destul de repede pe platforma lor, caut, selectez, cumpăr. La fel de ...” 1

Ciudat!…

În mail scria negru pe alb că fișierul trebuie printat. Eram în vârf de munte. Unde? Când? Decid să risc.
Ajung la limită la gară, mă duc la casa de bilete, mă plâng de situație, arăt biletul în format digital, întreb dacă e suficient.. Mi se zice că da!…

Din nou, ciudat!

Urc în tren. Vine controlorul, un tip mustăcios, un pic prea fâșneț pentru veșnicia căilor ferate. Îi expun și lui situația și înțelege! Acceptă!

Tare ciudat!

Nu ceri dumneata original+copie, nu urli după tichetul ăla albastru? Ceva, orice, numai să mă trezească din vis! Nimic! Omul citește calm biletul de pe telefon și mă roagă să-l aștept, că revine. Mi-am zis, aici mă trezesc! Gata fantezia!

Vine omul cu o listă cu nume și îmi spune că nu am locul 21, cum scria pe biletul meu digital, ci 25!

Nu poți, dom’ne, să ai încredere în calculatoarele astea! Mâna omului e sfântă!

Colac peste pupăză, trenul pornește cu o întârziere de 20 de minute, recuperează și ajunge în București cu o întârziere de doar 5 minute.

Nu, nu e în regulă, ceva e putred la mijloc. O fi liniștea dinaintea furtunii?

P. S. Să zicem că în poza asta asudam de frică să nu mă dea jos în câmp la 12 noaptea.”